Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΛ: Να γυρίσει τον… διακόπτη!
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Να γυρίσει τον… διακόπτη!

Στην ΑΕΛ αφήνουν πίσω την απογοήτευση και την μέτρια εμφάνιση από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και πλέον βλέπουν μόνο Απόλλων. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν μόνο νίκη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για να παραμείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα που θα καλεστεί να βγάλει και αντίδραση αλλά και να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με την περασμένη Τετάρτη, για να μπορέσει να κερδίσει.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει τους Μπουνόζα, Κέρκεζ και Έουλερ διαθέσιμους για το ματς. Επανέρχεται ο Πάντιτς και είναι πολύ πιθανόν να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Τα πολλά και σοβαρά λάθη στην άμυνα της ΑΕΛ στο παιχνίδι κυπέλλου αναγκάζουν τον Ντούσαν Κέρκεζ να προβεί σε αλλαγές σίγουρα. Σάντος και Αντωνίου λογικά επανέρχονται στο αρχικό σχήμα της ομάδας και θα αγωνιστούν στα άκρα.
Αυτό που έρχεται είναι ίσως από τα πιο σημαντικά παιχνίδια ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλων, με τις δύο ομάδες να θέλουν τόσο πολύ την νίκη. Στην ΑΕΛ κοιτάζουν το πώς θα γυρίσουν τον διακόπτη, για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στο παιχνίδι, σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνεύσει να χαλάσει ότι έχτισε με τόσο κόπο όλη την χρονιά και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει κανένας στην ομάδα και δεν αξίζει κιόλας να συμβεί στους γαλαζοκίτρινους.
Μιχαήλ Αριστείδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ