Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξεκαθαρίζει για Αλεξανδρόπουλο
Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξεκαθαρίζει για Αλεξανδρόπουλο

Μέσα στην Πέμπτη (15/4) πρόκειται να λάβει χώρα το ραντεβού μεταξύ Παναθηναϊκού και Σωτήρη Αλεξανδρόπολου, στο οποίο οι «πράσινοι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στον 19χρονο μέσο για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2022.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον νεαρό χαφ μέχρι και τετραπλασιασμό αποδοχών, όπως αναφέρει η «Livesport» (με το τρέχον συμβόλαιο εισπράττει 40.000 ευρώ ετησίως). Ως προς τη διάρκεια του νέου συμβολαίου, αυτό αναμένεται να είναι μέχρι το 2024.

Το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών είναι θετικότατο, χωρίς πάντως να είναι το επικρατέστερο σενάριο να υπάρξει συμφωνία ήδη από σήμερα.

Στα θετικά για την πλευρά της ομάδας είναι το γεγονός πως ο 19χρονος δεν έχει «ψαχτεί» ιδιαίτερα για την προοπτική του εξωτερικού, αφού θεωρεί σημαντικότερο να ωριμάσει ποδοσφαιρκά μέσα από τον χρόνο συμμετοχής του στους «πράσινους».
Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερο το θέμα ανανέωσης του ταλαντούχου χαφ, έτσι ώστε να μην υπάρξει ανάλογη εξέλιξη όπως στις περιπτώσεις των Βαγιαννίδη, Ζαγαρίτη, από τις οποίες δεν προέκυψαν τα προσδοκώμενα οικονομικά οφέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ