Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ομάδα, γεμάτη  από «χρυσάφι»…
Α' Κατηγορία

Ομάδα, γεμάτη από «χρυσάφι»…

Δικαιούνται να το λένε και να το περηφανεύονται, όσοι κράτησαν όριο τον Ολυμπιακό στα δύσκολα χρόνια και ο λόγος για τους ανθρώπους που σήκωσαν το διοικητικό αλλά και το οικονομικό βάρος.
Δεν έφτιαξαν απλά μία ομάδα που έκανε εντυπωσιακή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο παρά μόνο και μία ομάδα με τεράστια αξία μέσα από το ταλέντο των νεαρών Κύπριων (ειδικά) ποδοσφαιριστών.
Ένα απλό παράδειγμα. Ο Ψάλτης, ο Σωτηρίου, ο Ανδρέου, ο Στέφανος, ο Ζαχαρίου, ο Ευτυχίδης είναι σε μία ηλικία από 18-25 χρόνων και οι περισσότεροι από αυτούς, πήγαν στον Ολυμπιακό απλά για να δοκιμάσουν την τύχη τους και να δείξουν αν μπορούν να κάνουν καριέρα.
Σήμερα, όλοι τους είναι πρώτα ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι και η διοίκηση έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένη για το έργο που γίνεται από το καλοκαίρι του 2019 σε συνεργασία με τους προπονητές που εμπιστεύθηκε.
Ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο Γιάννης Πετράκης και ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, έχουν με τη σειρά τους συμβάλει ώστε ο σημερινός Ολυμπιακός να καμαρώνει την ομάδα που έφτιαξε και η οποία έχει και παρών, έχει και μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ