Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αυτό δοκιμάζει στις προπονήσεις o Πετράκης… (τι λένε για Ντιγκινί)
Α' Κατηγορία

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αυτό δοκιμάζει στις προπονήσεις o Πετράκης… (τι λένε για Ντιγκινί)

Γίνεται ιδιαίτερος λόγος το τελευταίο διάστημα για τις επιλογές του Πετράκη για την μεσαία γραμμή του Απόλλωνα και για το γεγονός ότι ουσιαστικά χάνεται ένα ημίχρονο και έρχεται στην επανάληψη και κάνει τις αλλαγές που αλλάζουν όλο το παιχνίδι.

Αυτό έγινε και κόντρα στην Ομόνοια αλλά και απέναντι στην Ανόρθωση παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε το ζητούμενο. Φαίνεται ότι Ματέι και Ντιγκινί κατά κύριο λόγο με το που μπαίνουν δίνουν άλλο αέρα στην ομάδα, ενώ και ο Μπένσοπ κάνει πιο απειλητική την επιθετική γραμμή.

Στο ερώτημα αν θα αλλάξει κάτι αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΛ, η απάντηση για την ώρα είναι ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να παρατάξει ακριβώς την ίδια 11άδα όπως και στα τελευταία δύο παιχνίδι. Αφήνουμε ένα παραθυράκι για ενδεχόμενες αλλαγές αλλά με βάση τα όσα δοκίμασε στις προπονήσεις φαίνεται ότι και ο Ματέι και ο Ντιγκινί θα μείνουν εκ νέου στον πάγκο. Από πλευράς Απόλλωνα λένε ότι ο Γάλλος ακόμα δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο και γι’ αυτό επιλέγεται να μένει στον πάγκο παρά το γεγονός ότι μπαίνει και κάνει την διαφορά. Όσον αφορά τον Ματέι φαίνεται ότι ο κόουτς τον θέλει σαν μια δυνατή αλλαγή για να ξεκλειδώσει αντίπαλες άμυνες χωρίς επαναλαμβάνουμε να αποκλείεται την τελευταία στιγμή να επιλέξει είτε τον Ρουμάνο είτε τον Γάλλο για το αρχικό σχήμα.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ