Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Σε «Σωτήριο Αθλητικό Κέντρο» μετονομάζεται το ΑΤΙ…
Α' Κατηγορία

Σε «Σωτήριο Αθλητικό Κέντρο» μετονομάζεται το ΑΤΙ…

Αποχαιρετώντας τον γνήσιο Ανορθωσιάτη Σωτήρη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντή στον επικήδειο του λόγο, ο αντιπρόεδρος του σωματείου Ανόρθωσις Αμμοχώστου και πρόεδρος του πετοσφαιρικού τμήματος Αδάμος Μοντάνιος ανακοίνωσε την απόφαση, όπως προς τιμή του αδικοχαμένου Σωτήρη, το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο στο ΑΤΙ που ήταν το δεύτερο σπίτι του αποθανόντα μετονομαστεί σε «Σωτήριο Αθλητικό Κέντρο».
Μία απόφαση που σκόρπισε περηφάνια και συγκίνηση σε όσους παρευρέθηκαν στη νεκρώσιμη ακολουθία και συνόδευσαν το Σωτήρη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντή στην τελευταία του κατοικία.


Η απόφαση αποτελεί έμπρακτη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του «κυρίου Σωτήρη» προς το πετοσφαιρικού τμήμα της Ανόρθωσης.

Η ΚΟΠΕ με τη σειρά της εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια τους οικείους του και κατέθεσε στεφάνι στην κηδεία μέσω του Γενικού Γραμματέα, Γιάννου Προκοπίου:
«Αιωνία του η μνήμη, ένας υπέροχος και μοναδικός άνθρωπος,
κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Η Πρόεδρος Δρ Μιχάλης Κρασιάς και το ΔΣ ΚΟΠΕ της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντως και στην οικογένεια της Ανόρθωσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ