Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Θέλει Μπεντινέλι ο Απόλλωνας και άλλη μια Κυπριακή ομάδα!
Α' Κατηγορία

Θέλει Μπεντινέλι ο Απόλλωνας και άλλη μια Κυπριακή ομάδα!

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας sport-fm.gr εμπλέκει τον Μπεντινέλι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Απόλλωνα Λεμεσού και άλλη μια κυπριακή ομάδα.

Το δημοσίευμα:
Ο Απόλλων Σμύρνης έχει καταφέρει να βρίσκεται μια ανάσα από την παραμονή του στην κατηγορία, ωστόσο ακόμη δεν την έχει εξασφαλίσει. Βέβαια, φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή να κινδυνέψει η Ελαφρά Ταξιαρχία, ωστόσο στο ποδόσφαιρο καλύτερα να μη λέμε μεγάλα λόγια.

Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη αρχίσει και κάνουν ορισμένα από τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, η οποία θα τους βρει για διαδοχική χρονιά στην Super League με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις να μεγαλώνουν. Μια ικανοποιητική πορεία και η γρήγορη εξασφάλιση της σωτηρίας θα είναι προφανώς οι στόχοι. Αν αναλογιστεί κανείς, πάντως, την τελευταία φορά που για δεύτερη σερί σεζόν ο Απόλλων έπαιξε στην πρώτη κατηγορία και… έπεσε από την 10η αγωνιστική, τότε θα πρέπει να υπάρξει μια ανησυχία αλλά και ένα έξτρα κίνητρο να αποδείξουν άπαντες πως εκείνη η χρονιά ήταν μια κακή παρένθεση.

Το θέμα των ανανεώσεων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό στον Απόλλωνα, με τους Βέρχουλστ, Ιωαννίδη να έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια όπως και ο Βιτλής που τραυματίστηκε σοβαρά. Υπάρχουν προτάσεις σε ορισμένους όπως οι Μπαξεβανίδης, Μπεντινέλι, με τον πρώτο να μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να παραμείνει και τον δεύτερο να μην έχει απαντήσει ακόμη και να… ψάχνεται. Έχει φτάσει στο αυτί του το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού και άλλης μία κυπριακής ομάδας ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, ενώ το ότι παρακολουθείται από ομάδες της Super League είναι γνωστό. Ο ίδιος περιμένει, δεν κλείνει την πόρτα ούτε στον Απόλλωνα ούτε στις… φήμες και στο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ