Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Τα… τρία στοιχεία του Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ…»
Α' Κατηγορία

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Τα… τρία στοιχεία του Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ…»

Ο προπονητής και νυν πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης ο οποίος μάλιστα εργάστηκε και στην Ανόρθωση και στο ΑΠΟΕΛ και μάλιστα κέρδισε και το Κύπελλο στον πάγκο της «Κυρίας», μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy για τον πρώτο ημιτελικός της Τετάρτης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Θα σας πω τρία στοιχεία για αυτό το παιχνίδι και γενικότερα γι’ αυτό το μεγάλο ζευγάρι το οποίο αποτελούν δύο τεράστιες ομάδες.
«Το πρώτο είναι ότι και το πρώτο παιχνίδι αλλά και γενικότερα η υπόθεση πρόκριση είναι στο 50-50. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, αυτό είναι το ποσοστό με το οποίο αρχίζει αυτό το ζευγάρι. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει από τώρα ποια ομάδα από τις δύο θα βρεθεί στον τελικό. Κίνητρο έχουν και οι δύο καθώς το Κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για ένα τρόπαιο και για έξοδο στην Ευρώπη ειδικά για το ΑΠΟΕΛ».
«Το δεύτερο είναι ότι θεωρώ σχεδόν απίθανο να κριθεί η πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδι, αυτό περιμένω, θα είναι έκπληξη αν ξεκαθαρίσει η ομάδα που θα προκριθεί από την Τετάρτη».
«Το τρίτο είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η Ανόρθωση και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχε μια πολύ καλή απόδοση και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ το ΑΠΟΕΛ είναι σταθερά σε μια καλή πορεία το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι σημαντικό και για τους δύο στην προσπάθεια που θα κάνουν για το πρώτο βήμα αρχικά και εν συνεχεία για την πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ