Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Οι σκέψεις του Τιμούρ για τον πρώτο «τελικό»!
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Οι σκέψεις του Τιμούρ για τον πρώτο «τελικό»!

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ έχει ολοκληρωθεί και ο στόχος φυσικά είναι η βαρωσιώτικη ομάδα να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό εν όψει επαναληπτικού.

Αμπαρτζουμιάν και Χουσμπάουερ είναι έτοιμοι και διεκδικούν αμφότεροι φανέλα βασικού. Ο Γεωργιανός προπονητής, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκαλίτσιο και Μπουσουλάτζιτς.
Όσο αφορά στο πλάνο που έχει για να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ, δεν φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί, διότι μπορεί να αλλάξει, αναλόγως και με την χρησιμοποίηση για παράδειγμα των Αμπαρτζουμιάν και Χουσμπάουερ. Το ενδεχόμενο να βρεθούν πάντως και οι δύο στο αρχικό σχήμα, αλλάζει πιθανότατα και τον σχηματισμό της ομάδας.
Εφόσον λοιπόν έχουμε τη διάταξη με 4άδα στην άμυνα, μπροστά από τον Λόρια θα βρίσκονται από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνης, Βργκοτς και Κορέια. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Κ. Αρτυματάς και Νταουσβίλι με τον Χουμπάουερ ή τον Μίχα σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Δεξιά θα κινείται ο Καλτσάς και αριστερά ο Οκριασβίλι με τον Κβιλιτάια ως μοναδικό προωθημένο.
Πάντως, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να διατηρηθεί η 3άδα στην άμυνα και σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις ως προς τις θέσεις που θα αγωνιστούν οι Κ. Αρτυματάς και Αμπαρτζουμιάν.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δύο απουσίες, δύο επιστροφές… (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ