Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά…
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά…

Η νίκη επί της Ανόρθωσης είχε δημιουργήσει προσδοκίες, η ήττα όμως από την ΑΕΛ επανάφερε όλους στην ΑΕΚ στην… πραγματικότητα. Σκληρή, όπως την χαρακτήρισε εύστοχα ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Κυριάκος Δημητρίου.

Το -7 δεν είναι απλά ένας περισσότερος βαθμός σε σχέση με το -6. Σημαίνει… ένα παιχνίδι περισσότερο. Εκεί δηλαδή που αρκούσαν δύο παιχνίδια για να καλυφθεί η διαφορά από την «κυρία», τώρα χρειάζονται τρία, με μόλις τέσσερα παιχνίδια να απομένουν. Αυτή ακριβώς είναι η μεγάλη διαφορά που κάνει ο ένας βαθμός παραπάνω κι αντιλαμβάνεται κανείς πως οι ελπίδες της είναι από ελάχιστες έως και μηδαμινές.
Σαφέστατα σ’ αυτά τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια, η ΑΕΚ οφείλει να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό κι όπου την βγάλει. Είναι γεγονός ότι στις τάξεις της είχαν αποδεχθεί εδώ και καιρό πως έμοιαζε αδύνατη η υλοποίηση του στόχου της Ευρώπης. Η νίκη επί της Ανόρθωσης δημιούργησε μια χαραμάδα ελπίδας, όμως πλέον τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα…
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό για σήμερα Δευτέρα. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Τάντι θα δείξουν και τη σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ενώ τις επόμενες μέρες θα φανεί επίσης η κατάσταση των τραυματιών Σούτερντεν και Χάουγκεν.

Ανδρέας Βεντούρης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ