Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΑΝΤΕΡ: «Ράγισε η καρδιά μου όταν ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά»
NBA

ΚΑΝΤΕΡ: «Ράγισε η καρδιά μου όταν ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά»

Ο Ενές Καντέρ εναντιώθηκε για άλλη μια φορά στον Ταγίπ Ερντογάν και τόνισε πως θα τον έφτυνε αν τον είχε μπροστά του, ενώ στάθηκε στην Αγιά Σοφιά.
Ο Ενές Καντέρ όπου σταθεί και όπου βρεθεί δείχνει την αντίθεση του σε όσα κάνει ο Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκιά και είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος του.
Ο Τούρκος σέντερ μίλησε στον Αlpha και ανέφερε πως αν είχε μπροστά του τον Ερντογάν θα τον έφτυνε στο πρόσωπο.
«Έχει ακυρώσει το διαβατήριό μου. Πλέον δεν είμαι Τούρκος πολίτης. Πολλά από αυτά που είπα έκαναν κακό και στην οικογένειά μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε, η αδερφή μου δεν έχει βρει ακόμα δουλειά μετά τις σπουδές της στην ιατρική, ο αδερφός μου έφυγε από ομάδες επειδή έχουμε το ίδιο όνομα».
Υπάρχουν τόσοι αθώοι στις φυλακές. Πολλές αθώες γυναίκες, για τις οποίες η Διεθνής Αμνηστία αναφέρει πως βιάζονται και βασανίζονται καθημερινά. Οι λόγοι του Ερντογάν διακατέχονται από μίσος για το Ισραήλ και την Ελλάδα. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση για να κερδίσει ψήφους
«Ράγισε η καρδιά μου όταν ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά. Γιατί να κάνει τζαμί ένα κομμάτι της παγκόσμιας κληρονομιάς;»
Για την Ελλάδα είπε:
«Είμαι ευγνώμων στους Έλληνες, γιατί υποδέχονται τις οικογένειες που φεύγουν από την Τουρκία λόγω του Ερντογάν. Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο. Είμαστε αδέρφια και γείτονες, ας μην πάρουμε στα σοβαρά τον Ερντογάν. Ανυπομονώ να πάρω το διαβατήριο των ΗΠΑ και να έρθω στην χώρα σας, που είναι μία από τις αγαπημένες μου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ