ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Το 5ετές και η απάντηση Πρόδρομου…»
Α' Κατηγορία

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Το 5ετές και η απάντηση Πρόδρομου…»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και είπε σημαντικά πράγματα για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, την γραπτή δήλωση Γιάννη Δημητρίου για τα 5ετές πλάνο και για τον Πρόδρομο Πετρίδη.

«Δυο ελεγκτικοί οίκοι βλέπουν τα ίδια. Είναι φυσιολογικό. Από εκεί πέρα θα έπρεπε να ολοκληρωθεί ο κάθε φάκελος και να κατατεθεί ο φάκελος για τα κριτήρια του Μάρτη κάτι που συνέβη. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τον οίκο που παρουσιάζει τις καταστάσεις στον οικονομικό τομέα, και δόθηκε στον κ. Δημητρίου που έστειλε τα αποτελέσματα σε άλλο οίκο που επαλήθευσαν. Χθες έγινε συνάντηση κατά την οποία ο κ. Δημητρίου ενημέρωσε για τις καταστάσεις και παρουσίασε ένα πλάνο πενταετίας. Στη συζήτηση παρουσιάστηκαν από την εταιρεία νέα στοιχεία, μιας και τρέχουν συνεχώς θέματα, όπως οι μισθοί που καταβάλλονται. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να προστεθούν για να είναι απόλυτα ακριβής η έκθεση. Όταν μπαίνουν λεφτά από τη διοίκηση για να κυλά ομαλά η εταιρεία, είναι σημαντικό να υπάρχουν στην έκθεση γιατί ασφαλώς και αλλάζουν τα δεδομένα. Όλα τα στοιχεία έχουν παραδοθεί στον κ. Δημητρίου, που θα κάνει τη ανανέωση με τα στοιχεία αυτά για να μπορέσει να είναι ακριβής η μελέτη που θα εκπονήσει. Το πλάνο δεν αφορά μόνο σε οικονομικά δεδομένα, αλλά σε όλη τη λειτουργία του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένος σε όλα και να έχει όλα τα στοιχεία. Θα υπάρξει νέα συνάντηση και βήμα, βήμα θα προχωρήσουμε. Αυτό το πλάνο θα παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση» είπε για το 5ετές πλάνο για το οποίο έκανε λόγο στην γραπτή του δήλωση ο κ. Δημητρίου, ενώ σε ερώτηση αν θα κατέλθει σαν υποψήφιος ο νυν πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε:
«Θα απαντήσει ο ίδιος. Δεν έχω ενημέρωση και δεν υπάρχει απόφαση. Όταν υπάρξει γενική συνέλευση θα μπουν σε προτεραιότητα αυτά, και αυτή τη στιγμή η προσήλωση μας πρέπει να είναι στα παιχνίδια κυπέλλου».
Για τα όσα είπε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ο κ. Πουρσαϊτίδης δεν είχε κανένα σκοπό να κάνει αναφορά μετά το τέλος του αγώνα, αλλά υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι στην κερκίδα που του συμπεριφέρθηκαν απρεπώς. Είναι ένας προπονητής που ήταν εκεί για 3 χρόνια. Αν κάποιοι τον ύβριζαν από την κερκίδα, δεν έχει σχέση με τη σοβαρότητα που θα δείχνει το ΑΠΟΕΛ».

Related posts