Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: «Οι ξένοι ρεφ με Απόλλων και ΑΠΟΕΛ και ο Τιμούρ»
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: «Οι ξένοι ρεφ με Απόλλων και ΑΠΟΕΛ και ο Τιμούρ»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, μίλησε για τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια με Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και ΑΠΟΕΛ στο Κύπελλο, στάθηκε εκ νέου στις δηλώσεις Κετσπάγια και αναφέρθηκε και στο θέμα ξένων διαιτητών.


Για το αγωνιστικό κομμάτι δήλωσε:
«Ο Χριστοφή και ο Βργκoτς προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή. Αμπαρτζουμιάν και Χουσμπάουερ θα δούμε στην προπόνηση για την κατάσταση τους και ο Γκαλίτσιος θα είναι εκτός».
Τώρα έχετε μπροστά σας το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε ευφορία αυτές τις μέρες, αλλά δεν μας αφορά αυτό. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε τη χρονιά στα επόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα δεν μπορούμε να βελτιώσουμε τη θέση μας, όμως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Είναι και η 4η θέση που κανείς δεν μπορείς να πει τι θα συμβεί».
Για το σημαντικό παιχνίδι του Κυπέλλου που θα ακολουθήσει κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και η πίστη που κλονίζεται με τα αρνητικά αποτελέσματα αλλάζει μόνο με νίκες. Γι’ αυτό θέλουμε τη νίκη με Απόλλωνα για να μπούμε σε ένα 15ημερο δυνατά και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
Ξεκαθάρισε το θέμα  με τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια; «Ότι θα ειπωθεί ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή, θα ειπωθεί μεταξύ τους και όχι σε δημόσια συζήτηση. Ο Τιμούρ θα είναι στον πάγκο αύριο, την Τετάρτη και γενικά. Είναι μεγάλες οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και όλοι μαζί θα επιδιώξουμε ένα πράγμα. Το καλό της Ανόρθωσης».
Για το θέμα με τους ξένους διαιτητές: «Στην κατάσταση που διανύει ο πλανήτης, το κομμάτι της πρόθεσης στο να γίνει απέχει. Ξέρουμε πως η πρόθεση είναι να υπάρχει ξένος και αύριο και στο κύπελλο. Αλλά θα το δούμε αυτό. Η Ομοσπονδία θα σας απαντήσει».

Related posts