Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Α. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οι στολές και η ιστορία με τον Ομπίκου!
Α' Κατηγορία

Α. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οι στολές και η ιστορία με τον Ομπίκου!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Τα πρώτα-δύσκολα-χρόνια της προσφυγιάς, η ιστορία με τον Ομπίκου και η συμβολή του Άκη Χατζηκωνσταντή στο να αποκτηθεί και να γίνει στη συνέχεια ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους στον κόσμο της Ανόρθωσης

– Πείτε μας κάποιες ιστορίες της τότε εποχής.

«Είχαμε πολλές δυσκολίες. Θυμάμαι αρχικά στην προσφυγιά, παίζαμε με τον Απόλλωνα, είχαμε το ίδιο χρώμα στολών και ψάχναμε να βρούμε άλλες. Μας έδωσε τελικά ο Άρης! Μας είπε φορέστε αυτές, όποτε τις βάζουμε τους κερδίζουμε (γέλια). Παίξαμε με πράσινα σε εκείνο το παιχνίδι. Τις πρώτες στολές μας τις έδωσε η Αλκή».

– Κάποια άλλη ιστορία με ποδοσφαιριστές;

«Θυμάμαι επίσης όταν είχαμε προπονητή τον Λάκη Πετρόπουλο. Είχαν έρθει δύο έγχρωμοι ποδοσφαιριστές, μου είπε να τους δοκιμάσουμε. Τους έφερα μέσω του Ρίτσαρντ, του μάνατζερ τους. Μου είχε πει ότι αν θα τους κρατήσετε, θέλω έξι χιλιάδες δολάρια. Έβγαλαν… μάτια που λέμε. Μιλάμε για τον Ομπίκου και τον Ντάνιελ. Ο Λάκης μου είπε ότι θα γίνουν αστέρια. Το θέτουμε στο συμβούλιο, τέθηκε θέμα λεφτών. Τελικά τα έβαλα από τη τσέπη μου και κρατήσαμε και τους δύο ποδοσφαιριστές. Ήρθε μετά και η προσφορά από την Φέγενορντ για τον Ομπίκου, όταν είχα αποχωρήσει».

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ