Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ: Τα κοινά, οι διαφορές και ο μεγάλος στόχος…
Α' Κατηγορία

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ: Τα κοινά, οι διαφορές και ο μεγάλος στόχος…

Η φωτογραφία είναι από το πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο και πρωταγωνιστές είναι δύο Κύπριοι διεθνείς. Κάποιος μπορεί να πει ότι αναφερόμαστε στο μέλλον και την εμπειρία της Εθνικής μας ομάδας. Αριστερά ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Ανδρέου και δεξιά ο έμπειρος διεθνής της ΑΕΛ Ανδρέας Αβραάμ.

Ήταν  μαζί για αρκετές μέρες στην Εθνική ομάδα, μάλιστα ο Ανδρέας είδε τον Στέλιο να κάνει ντεμπούτο και να του είπε και αρκετά πράγματα. Έπαιξαν μαζί στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος και θα τα πουν ξανά και στο παιχνίδι Κυπέλλου της 14ης Απριλίου.
Το θέλουν και οι δύο να βρεθούν στον τελικό για τους δικούς τους; Λόγους. Ο Ανδρέας για να επιστρέψει η ομάδα του και ο ίδιους στους τίτλους και ο Στέλιος να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο σαν επαγγελματίας (θα είναι και η μεγάλη έκπληξη αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός).
Βέβαια πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι μεσολαβεί για την ΑΕΛ του Ανδρέα Αβραάμ το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ και για τον Ολυμπιακό του Στέλιου Ανδρέου η αναμέτρηση με την Ομόνοια.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ