Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Γ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: «Επιβεβαιώνω την επαλήθευση από σωματείο και εταιρεία»  (τι είπε για το 5ετές πλάνο)
Α' Κατηγορία

Γ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: «Επιβεβαιώνω την επαλήθευση από σωματείο και εταιρεία» (τι είπε για το 5ετές πλάνο)

Γραπτή δήλωση από τον Γιάννη Δημητρίου ο οποίος ως γνωστόν ανέλαβε την πρωτοβουλία για διαφάνεια των οικονομικών σωματείου και εταιρείας του ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά αναφέρει:
Ενημερώνω ότι σήμερα είχα μια πρώτη συνάντηση με αντιπροσωπείες των Διοικητικών Συμβουλίων του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και της  εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ στην παρουσία των εξωτερικών ελεγκτών της εταιρείας οι οποίοι μου παρέδωσαν τις ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31/12/2020. Κατά την συνάντηση με τις δυο αντιπροσωπείες παρουσίασα με βάση την περιγραφή του σκοπού εργασίας που είχα αναλάβει τα πρώτα συμπεράσματα μου. Επιβεβαιώνω ότι υπήρξε επαλήθευση και επιβεβαίωση των οικονομικών καταστάσεων που μου παραδόθηκαν από τους εξωτερικούς ελεγκτές της εταιρείας και αφορούν στο ημερολογιακό έτος 2020. Ταυτόχρονα έγινε από μέρους μου, μια πρώτη παρουσίαση της εκπόνησης του οικονομικού πλάνου που αφορά σε βάθος πενταετίας.
Από πλευράς της η εταιρεία παρουσίασε καινούργια στοιχεία που χρήζουν επικαιροποίησης και πρέπει να περιληφθούν στην μελέτη του ελεγκτικού οίκου που έχω ορίσει για να διεκπεραιώσει το  σύνολο εργασίας. Ως εκ τούτου θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα με σκοπό να παραδοθούν τα τελικά συμπεράσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ