Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΦΑΝΟΥ: «Το ΑΠΟΕΛ και η απόφαση για την τεχνική ηγεσία»
Α' Κατηγορία

ΦΑΝΟΥ: «Το ΑΠΟΕΛ και η απόφαση για την τεχνική ηγεσία»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις (Super Sport FM 104.0) αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα με τα κρούσματα, το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ αλλά και την απόφαση που λήφθηκε για την τεχνική ηγεσία.

«Ευτυχώς, μέχρι αύριο, εκτός από έναν-δύο ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιποι επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ευτυχώς τα συμπτώματα ήταν ήπια σε όλους. Τώρα πόσο θα μας επηρεάσει, φαίνεται πως όλες τις ομάδες τις έχει επηρεάσει. Ελπίζουμε να βρεθούμε σε καλή κατάσταση και να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος», είπε αρχικά.
Για την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές: «Σίγουρα, ξέρουμε τι έγινε με τις άλλες ομάδες, κάποιες χρειάστηκε καιρό για να επιστρέψουν. Εμείς σε συνεργασία με την προπονητική ομάδα, φροντίσαμε να προσφέρουμε στους ποδοσφαιριστές μας τα εργαλεία, ώστε να κάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης».
Για το ερχόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ«Το ΑΠΟΕΛ θα είναι πάντα ΑΠΟΕΛ, πόσο μάλιστα στο ΓΣΠ. Οφείλουμε όμως να πάμε εκεί και να παλέψουμε. Έτσι όπως εξελίσσονται οι αγώνες και τα βαθμολογικά δεδομένα, δεν μπορούμε να πάμε με άλλον στόχο. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, να αποδείξουν πως μπορούν το κάτι παραπάνω. Πάμε σεμνά, ταπεινά στο ΓΣΠ για να διεκδικήσουμε βαθμούς».
Για την κατάσταση που δημιουργήθηκε βαθμολογικά: «Τα πράγματα καταφέραμε να τα δυσκολέψουμε όσο γινόταν περισσότερο. Φέραμε την ομάδα σε μία θέση που είναι δύσκολη. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Εκεί που είχαμε μία σταθερή πορεία στον Β’ μέρος του πρωταθλήματος, καταφέραμε να χάσουμε παιχνίδια στην Β’ φάση που μας φέρνει με τέσσερις βαθμούς πίσω από την σωτηρία. Τώρα οφείλουμε στον κόσμο της Ένωσης να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλος, ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία».
Αν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν εκτός: «Ημερολογιακά, δύο-τρεις ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός. Αν τα τεστ θα βγουν αρνητικά αύριο, τότε το μεγαλύτερο μέρος θα είναι διαθέσιμο. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να δουν οι προπονητές σε τι κατάσταση θα είναι ο κάθε ένας ώστε να αποφασίσουν ποιους θα παραλάβουν».
Για την τεχνική ηγεσία: «Έχει παρθεί η απόφαση να συνεχίσουμε με τους κ. Ελευθερίου και Χριστοφή και από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα προκύψει κάτι. Το είχε πει και σε δηλώσεις του ο πρόεδρος, είχε επαφές με τον κ. Πάμπο Χριστοδούλου, όμως δεν προχώρησε. Για τον κ. Σιακκά δεν υπήρξε κάποια επαφή. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ