Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ: «Κουραστήκαμε να ζητάμε το αυτονόητο με τις 14 ομάδες»!
Κύριες Ειδήσεις

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ: «Κουραστήκαμε να ζητάμε το αυτονόητο με τις 14 ομάδες»!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την επόμενη ημέρα στη βαρωσιώτικη ομάδα της ήττας από το ΑΠΟΕΛ που την φέρνει πλέον σε δυσχερή θέση όσο αφορά την υπόθεση παραμονή, ενώ ρωτήθηκε και για το θέμα με το πρωτάθλημα 14 ομάδων.

Για τον αγώνα με τη Δόξα«Δεν τα πάμε καλά και είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τη Δόξα. Το καλό είναι πως επανέρχονται κάποιοι ποδοσφαιριστές. Με βάση την εικόνα που είχαμε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και με δεδομένες τις απουσίες νομίζω πως μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι».
Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ«Όταν χάνεις στο 94’ ενώ ήσουν η ομάδα που έδειχνε πως μπορεί να φθάσει στην νίκη σου αφήνει πίκρα. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και γυρίζουμε σελίδα. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις πως οι ποδοσφαιριστές πείσμωσαν ακόμη περισσότερο».
Για την πίεση ένεκα βαθμολογίας: «Ασφαλώς υπάρχει πίεση. Από την αρχή υπήρχε. Το θέμα είναι διαχειριστούμε την πίεση, να την αφήσουμε στο πλάι και με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ να παίξουμε και κόντρα στη Δόξα για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι».
Για την πορεία της ομάδας: «Σκεφτόμουνα και συζητούσα χθες με ένα φίλο. Λέγαμε ότι ο χειρότερος εχθρός της Νέας Σαλαμίνας να έγραφε το σενάριο δεν θα το έκανε τόσο κακό. Απ’ την πρώτη αγωνιστική πρόβλημα με το γήπεδο, μετά ο κορωνοϊός, τραυματισμοί, αλλαγές προπονητών. Όλα πάνε ανάποδα φέτος για τη δική μας ομάδα. Έχουμε όμως πίστη ότι θα τα καταφέραμε. Αν δεν είχαμε πίστη θα τα είχαμε διπλώσει ήδη».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πλέον τα πράγματα δεν μπορούν να προβλεφθούν και ο σώζων εαυτό σωθείτο».
Για το αν θα υπάρχει ξένος διαιτητής στο δεύτερο γκρουπ: «Δεν έχω κάποια πληροφόρηση αλλά η πρόθεση είναι να έρχονται δυο ξένοι κάθε αγωνιστική ένα για το πάνω γκρουπ και ένα για το κάτω».
Για τις 14 ομάδες: «Νομίζω πρέπει να γίνουν ερωτήματα στις 5 ομάδες που ψήφισαν εναντίoν των 14 ομάδων. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και κουραστήκαμε συνεχώς να ζητάμε το αυτονόητο».
Για την περίπτωση 16 ομάδων: «Υπάρχουν οι υποδομές για να διεξαχθεί πρωτάθλημα 16 ομάδων με δυο γύρους; Υπάρχουν στάδια που δεν θα πάρουν άδεια. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στις ομάδες και θα μειώσουμε τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα; Νομίζω το θέμα των 16 ομάδων θα πρέπει να μην το συζητούμε καν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ