Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αυτό είναι το «κρυφό χαρτί» του Πετράκη!
Α' Κατηγορία

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αυτό είναι το «κρυφό χαρτί» του Πετράκη!

Στις αναλύσεις μετά το ντέρμπι του Απόλλωνα με την Ομόνοια και τη νίκη των «γαλάζιων», η αλήθεια να λέγεται σταθήκαμε και στάθηκαν όλοι σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που όντως έκαναν την διαφορά.

Έπαιξαν αρκετά στα ρεπορτάζ τα ονόματα των τριών αλλαγών Ντιγκινί, Ματέι και Μπένσοπ και ο λόγος ήταν ότι τους συνέδεε το γεγονός ότι μπήκαν στο παιχνίδι στην πορεία, ενώ για τον Μπένσοπ ακόμα περισσότερο μιας και ήταν ο χρυσός σκόρερ.
Υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν όπως ο Χάμπος Κυριάκου που πολλοί λένε στην Λεμεσό ότι… «ο Απόλλωνας ήταν σαν ένα γυμνασμένο κορμί αλλά χωρίς ψυχή αλλά με το ανέβασμα του Χάμπου και την παρουσία του στην μεσαία γραμμή απέκτησε και ψυχή».
Κάποιος όμως που βλέπει πιο… βαθιά ένα παιχνίδι και όχι επιφανειακά καταλαβαίνει ότι είναι σημαντικοί και οι πιο «αθόρυβοι» ποδοσφαιριστές. Αυτός που έκανε τεράστια δουλειά στο ντέρμπι και αποτέλεσε το «κρυφό χαρτί» του Πετράκη ήταν ο Τζόρτζε Ντένιτς. Ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός, βοήθησε στα μέγιστα και μαζί με τον Χάμπο συντέλεσαν ένα δίδυμο στην μεσαία γραμμή που… κατέστρεψαν το παιχνίδι των Κούσουλου, Γκόμεθ, Τιάγκο και ενίοτε του Τζιωνή, ενώ βοήθησε και οργανωτικά-επιθετικά. Από δικά του πόδια προήλθε το γκολ. Αυτός έκανε την γλυκιά σέντρα με προορισμό το κεφάλι του Μπένσοπ, του την έστειλε όπως ακριβώς έπρεπε και απλά ο Ολλανδός με καταγωγή από το Κουρασάο σημάδεψε σωστά την γωνιά του Φαμπιάνο.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ