Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αποφασισμένοι να το ανατρέψουν! (δεδομένα για Απόλλωνα)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αποφασισμένοι να το ανατρέψουν! (δεδομένα για Απόλλωνα)

Μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες σε μερίδα φιλάθλων της Ανόρθωσης εν όψει (κυρίως) των αγώνων κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ, όχι όμως και στην ίδια την Ανόρθωση. Και αυτό διότι παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι να ανατρέψουν το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες αγωνιστικές.

Άπαντες στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά τις δυνατότητες που υπάρχουν, τόσο ως μονάδες, αλλά και ως σύνολο. Φτάνει βέβαια αυτό να βγει και στον αγωνιστικό χώρο, όπως πρέπει και στην διάρκεια που πρέπει.
Μέχρι το… πρώτο ματς της χρονιάς όμως, προέχει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Παιχνίδι το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει η τεχνική ηγεσία για να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά και να προφυλάξει κάποιους άλλους εν όψει του αγώνα της επόμενης Τετάρτης.
Η επίσημη ενημέρωση για τον Μπουσουλάτζιτς, μειώνει τις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, που βλέπει παράλληλα τους Βργκοτς και Χριστοφή να ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις. Πιθανότατα αμφότεροι θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου, όμως ο Γεωργιανός προπονητής θα κρίνει εάν θα πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής αλλά και πόσο. Το ίδιο ισχύει και για τον… καταπονημένο Αμπαρτζουμιάν.
Επιπλέον επιλογή θα είναι ο Χουσμπάουερ σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, με το απουσιόλογιο να συμπληρώνει ο Γκαλίτσιος.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ