Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κάτω τα κεφάλια! (δεδομένα για Ανόρθωση)
ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κάτω τα κεφάλια! (δεδομένα για Ανόρθωση)

Η επιτυχία κόντρα στην Ομόνοια, ανήκει ήδη στο παρελθόν στο στρατόπεδο του Απόλλωνα που άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Ο Γιάννης Πετράκης, με την έναρξη της προετοιμασίας ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι και να δουλέψουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει γιατί είναι ένα παιχνίδι που ελλοχεύει κινδύνους. Γνωρίζοντας πως η Ανόρθωση θα έχει το μυαλό της στο κύπελλο, αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολίσει την ομάδα από το στόχο της στο συγκεκριμένο ματς, που δεν είναι άλλος από τη νίκη για να παραμείνει στη χειρότερη, στο -1 από την κορυφή.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Ελλαδίτης τεχνικός θα περιμένει να δει εάν ο Μάρκοβιτς μπορέσει να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι, με τον Βασιλείου πάντως το πιθανότερο, θα είναι να μείνει εκτός και για αυτό το παιχνίδι. Όσο όμως ο Γκεριέ ανεβάζει στροφές, μπορεί ο κόουτς να νιώθει… πιο ήσυχος για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Αϊτινό μπακ να καλύπτει περίφημα την συγκεκριμένη πλευρά και να βοηθά μάλιστα και στο επιθετικό κομμάτι.
Πιο έτοιμος θα είναι φυσικά ο Ντιγκινί, όπως και ο Σακέτι που δίνει επιπλέον επιλογές στα χέρια του κ. Πετράκη.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ