Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αλλαγές, ηρεμία και στο βάθος… ΑΠΟΕΛ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αλλαγές, ηρεμία και στο βάθος… ΑΠΟΕΛ

Επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Καράς», όπου άρχισε η προετοιμασία της ομάδας για τη Σαββατιάτικη έξοδο στο Τσίρειο εν όψει Απόλλωνα.

Το μυαλό όλων όμως, βρίσκεται στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, εκεί όπου ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει μία Ανόρθωση που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και να το αποδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.
Μέχρι τότε όμως προέχει το ντέρμπι στο Τσίρειο, για το οποίο ο Γεωργιανός τεχνικός σίγουρα θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και νεαρούς.
Πρώτο μέλημα του κόουτς είναι να επέλθει η ηρεμία, σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσει η Ανόρθωση να οδηγηθεί υπό τις καλύτερες συνθήκες στο ματς της επόμενης Τετάρτης.
Όσο αφορά τους τραυματίες, ερωτηματικό για το παιχνίδι του Σαββάτου αποτελεί η παρουσία των Αμπαρτζουμιάν, Βργκοτς και Χριστοφή, με τον τραυματισμό του Μπουσουλάτζιτς που είναι μυϊκός, να γίνεται επαναξιολόγησή του τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι παροπλισμένος είναι και ο Γκαλίτσιος. Θεωρείται δεδομένο πως, εφόσον τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον πρώτο ημιτελικό, δεν θα ρισκάρει ο Τιμούρ την παρουσία κανενός, που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ