Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΛ: Ο τίτλος περνάει από την Αρένα
Α' Κατηγορία

ΑΕΛ: Ο τίτλος περνάει από την Αρένα

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Η ομάδα θα δώσει ότι έχει και δεν έχει για τον φετινό τίτλο και θα κάνει την μάχη της με Ομόνοια και Απόλλωνα. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και μπρος θα καίνε και κάθε απώλεια μετράει.
Η ΑΕΛ ξέρει ότι με πέντε νίκες παίρνει πρωτάθλημα και οπωσδήποτε ο στόχος αυτός είναι. Στην ομάδα έμαθαν φέτος να κοιτάνε παιχνίδι με παιχνίδι και σίγουρα ο τίτλος αναμένεται να κριθεί ίσως στις λεπτομέρειες. Στην ομάδα κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας.
Είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα όμως ο στόχος είναι μόνο η νίκη. Η ΑΕΛ έχει καταφέρει να κερδίσει την ΑΕΚ τρεις φορές φέτος, δύο στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο. Θέλουν να κερδίσουν άλλη μια φορά και να παραμείνουν αφεντικά της μοίρας τους, καθώς, ότι είναι να γίνει θα περνάει από το χέρι της ομάδας.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Άβτιγιάι που είναι τιμωρημένος. Ο Πσισιέ αναμένεται να είναι έτοιμος, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στην διάθεση του προπονητή του. Η ΑΕΛ πιθανόν να έχει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα αφού είχαμε δει τον Ντούσαν Κέρκεζ να προχωράει σε ροτέισιον στο προηγούμενο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ