Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΥΤΙΔΗΣ: «Σκέφτομαι μόνο τον Λεβαδειακό» (το μέλλον και η άνοδος)
Α' Κατηγορία

ΜΥΤΙΔΗΣ: «Σκέφτομαι μόνο τον Λεβαδειακό» (το μέλλον και η άνοδος)

Αρκετά καλά εξελίσσεται η σεζόν στην Ελλάδα για τον Νέστορα Μυτίδη. Ο Κύπριος επιθετικός, που βαδίζει ολοταχώς για τα… 30 (1/6/1991) τα πάει περίφημα στον Λεβαδειακό που κάνει την μεγάλη προσπάθεια για ν’ ανέβει στην Super League. Συνομιλήσαμε μαζί με τον Μυτίδη, για να μας πει πως πέρασε αυτό το διάστημα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα (είχαμε έναρξη τον Ιανουάριο) αλλά και την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Λιβαδειάς. Οι δηλώσεις του αποκλειστικά στο balla στην… διάρκεια του ταξιδιού προς την Κρήτη για το Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας του με την Ιεράπετρα:

«Ταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, την πανδημία και γενικότερα την ταλαιπωρία, ήρθε ο Ιανουάριος για να αρχίσουμε. Θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο, πήγαμε Οκτώβριο μέχρι να πάρουμε τις εγκρίσεις και μετά ήρθε το lockdown. Μέχρι να μας δώσουν την άδεια, ήρθε ο Ιανουάριος και μέχρι τότε επικρατούσε αβεβαιότητα. Αφού πηγαίναμε από αναβολή σε αναβολή, μας πήρε αρκετά πίσω. Πλέον υπάρχει αλλαγή, λόγω των χρονικών περιθωρίων. Στα πλέι οφ, θα παιχθεί ένας γύρος και όχι δύο», μας ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για την προσπάθεια που κάνει ο Λεβαδειακός για άνοδο:

«Είμαστε στην 2η θέση τώρα. Πιστεύω θα παιχθεί μεταξύ εμάς, του Ιωνικού και της Ξάνθης. Θα παλέψουμε για την άνοδο. Οι αποστάσεις των ομάδων, είναι κοντά και οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο».

Για το πως βρίσκει το επίπεδο και πόσο δύσκολη είναι η κατηγορία: «Είναι μία κατηγορία που δεν είναι εύκολη. Έχει ιδιατερότητες. Έχει δύσκολες έδρες και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις καμία ομάδα, καθώς οι περισσότερες προσηλώνονται στο αμυντικό κομμάτι. Είναι σημαντικό όμως η ομάδα να πάρει την άνοδο. Εγώ είχα ένα τραυματισμό, όμως επιστρέφω και βρίσκω τον ρυθμό μου. Προσπαθώ να αποδώσω στο μάξιμουμ. Είμαι προσηλωμένος εδώ και μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος».

Για το αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του: «Έχουμε χρόνο μέχρι τότε. Θα δούμε. Δεν θέλω να σκέφτομαι μακριά, τώρα είμαι προσηλωμένος στον Λεβαδειακό 100% και θέλω να πετύχουμε».

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ