Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΥΤΙΔΗΣ: «Η Ομόνοια τον πρώτο λόγο, αλλά…» (τι μας είπε για το β’ γκρουπ)
Α' Κατηγορία

ΜΥΤΙΔΗΣ: «Η Ομόνοια τον πρώτο λόγο, αλλά…» (τι μας είπε για το β’ γκρουπ)

Φυσικά και ο Νέστορας Μυτίδης, παρακολουθεί συστηματικά το κυπριακό πρωτάθλημα. Μας το χαρακτήρισε ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, περιμένοντας τη μάχη του τίτλου να πάει μέχρι το τέλος. Τι μας είπε και για τη μάχη της διαβάθμισης.

«Από την αρχή, έβλεπες αρκετά πως θα ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Φέτος είδαμε να παίρνουν ευκαιρίες και αρκετοί κύπριοι ποδοσφαιριστές που είναι επίσης αρκετά καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι η μάχη του τίτλου θα κρατήσει μέχρι το τέλος. Εννοείτε ότι θα παίξουν ρόλο τα μεταξύ τους παιχνίδια. Χρειάζεται αντοχή και συγκέντρωση επίσης για να ξεπεράσεις και την πίεση που υπάρχει. Η Ομόνοια, βαθμολογικά, έχει τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή, όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο».

Για την μάχη που γίνεται στο β’ γκρουπ: «Βλέπουμε αρκετές ομάδες να είναι πολύ κοντά πλέον στη βαθμολογία και οι διαφορές είναι μικρές. Και οι ομάδες που δεν είχαν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν τις τελευταίες αγωνιστικές, πρέπει να το παλέψουν ως το τέλος. Δεν γίνεται να αφήσουν την προσπάθεια που έκαναν στην μέση. Πριν τη διακοπή, υπήρχαν μερικές ομάδες που έπαιζαν πολύ καλά και δεν ξέρω αν θα τους επηρεάσει η διακοπή. Η αγωνία θα κρατήσει μέχρι και την τελεταία αγωνιστική».

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ