Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: Δάκρυσε ο Δήμος Κωνσταντίνου… (ΒΙΝΤΕΟ)
Α' Κατηγορία

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: Δάκρυσε ο Δήμος Κωνσταντίνου… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδιαίτερη στιγμή της συνέντευξης που παραχώρησε στο balla.com.cy ο μεγάλος Δήμος Κωνσταντίνου ήταν όταν συγκινήθηκε και δάκρυσε όταν πήγαμε λίγο πίσω στον χρόνο και φτάσαμε στην ημέρα που η Ένωση Νέων Παραλιμνίου υποβιβάστηκε στην β΄ κατηγορία.
Στάθηκε και στην επαγγελματική του αποκατάσταση αλλά και στο μεγάλο του πάθος πέραν από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου… τον Παναθηναϊκό.


«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ»
Κάποτε λέγαμε ότι θα βοηθήσουν την ΕΝΠ η συνεργατική, το δημαρχείο και οι παλαίμαχοι
«Πολύ σωστά τα λέτε, είστε καλά πληροφορημένοι. Οι παλαίμαχοι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα με ήλιο και με βροχή. Είμαστε πολύ οργανωμένοι και αυτό έχει αντίκτυπο και στην ίδια την ομάδα. Μας έδωσε πολλά η ομάδα, της δώσαμε κι εμείς. Εμείς ούτε μισθούς είχαμε, ούτε πριμ αλλά όσοι τελειώσαμε το γυμνάσιο η ομάδα μας βρήκε μια πολύ καλή δουλειά. Όταν θα με έπαιρναν στην συνεργατική θα συνεδρίαζε το συμβούλιο και οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν έξω από τα γραφεία και τους απείλησαν. Τους είπαν «τολμάτε να μην πάρετε τον Δήμο». Είχα μια αξιοπρεπή δουλειά 40 χρόνια στην συνεργατική».

«ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΩ ΤΟ ΖΗΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΠ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ»
Πέραν από το γεγονός ότι αγωνίστηκες στην Ένωση έχεις να λες και για την επαγγελματική σου αποκατάσταση;
«Στην συνεργατική βοήθησα αρκετό κόσμο και τους βρίσκω και με ευχαριστούν χωρίς να θυμάμαι πως τους εξυπηρέτησα. Λένε ότι τους βοήθησε ο Δήμος της Ένωσης, πάντα σε νομότυπα πλαίσια. Δεν είμαι ο Μέγας Αλέξανδρος, στους γονείς μου χρωστώ το ζην και στην συνεργατική και στην ΕΝΠ το ευ ζην».

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Πέραν από την Ένωση έχετε άλλη μια μεγάλη αγάπη τον Παναθηναϊκό. Μιλήστε μας γι’ αυτό και την καθημερινότητα σας:
«Παθιάζομαι με την Ένωση και τον Παναθηναϊκό και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Για την καθημερινότητα μου έχω να πω ότι όταν δούλευα προλάβαινα τις δουλειές μου και τώρα όχι, είναι γεμάτα τα πρωινά μου. Θα πάω στον πεζόδρομο στον Πρωταρά να περπατήσω, έχω τον κήπο μου, λίγα δέντρα και κάνω και τα ψώνια μου. Λόγω πανδημίας πρέπει να προσέχουμε και προσέχω. Ήδη έκανα το πρώτο εμβόλιο και θα κάνω προσεχώς και το δεύτερο. Δεν πλήττω. Έχουμε την εγγονή μου, την παίρνω στο σχολείο και την παραλαμβάνω. Κάποιες επισκέψεις σε συγγενικά πρόσωπα, αυτή είναι η καθημερινότητα μου».

Η «ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ
Ζήσατε από κοντά και τον υποβιβασμό της ομάδας. Τι θυμάστε από τότε; «Ήταν  μια μαχαιριά στην καρδιά των Παραλιμνιτών. Προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τα δάκρυα μας, να δώσει ο ένας θάρρος στον άλλο. Αυτό που βάλαμε στο μυαλό ήταν ότι μόνο μερικοί μήνες θα ήταν και η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Αυτό όπως αποδείχθηκε δεν μας προβλημάτισε και τα τελευταία χρόνια η ομάδα δυσκολεύεται πολύ. Είναι δύσκολο να παραμείνει. Ζωντανέψαμε τις ελπίδες αλλά στα τελευταία παιχνίδια δυστυχώς η ομάδα δεν φάνηκε αντάξια των προσδοκιών μας, όμως ελπίζω με ορισμένες προϋποθέσεις παρά το ότι δεν εξαρτάται από εμάς η ομάδα θα σταθεί στην κατηγορία. Αυτό μέταλλο από το 1970 μέχρι σήμερα υπάρχει ακόμα όσο και αν παίζουν πολλοί ξένοι. Εύχομαι και ελπίζω με κάποιες κινήσεις να κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές την ομάδα στην κατηγορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ