Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Ο Φερέρ έπρεπε να φύγει μετά την Καρμιώτισσα» (ατάκα για Λαίφη, Αρτυματά, Ρουσιά) (ΒΙΝΤΕΟ)
Α' Κατηγορία

ΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Ο Φερέρ έπρεπε να φύγει μετά την Καρμιώτισσα» (ατάκα για Λαίφη, Αρτυματά, Ρουσιά) (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παλιός τερματοφύλας, προπονητής και διοικητικός παράγοντας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Δήμος Κωνσταντίνου στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy μίλησε και για την Ένωση του σήμερα, την Ένωση που παλεύει για να μείνει στην α΄ κατηγορία.

Μετά τις μεγάλες νίκες της Ένωσης κόντρα σε μεγάλες ομάδες ήρθαν τα άσχημα αποτελέσματα:
«Στις επιτυχίες πιστώνονται όλοι. Έγιναν λάθη ακαταλαβίστικα, χοντρά. Μετά τη μεγάλη νίκη με τη Νέα Σαλαμίνα πήγαμε να παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, έγιναν τότες αλλαγές, δημιουργήθηκε αναταραχή εκείνη την εβδομάδα ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες και δεν πήγε η ομάδα προετοιμασμένη. Από κει και πέρα μας πήρε ο κατήφορος με τις συνεχόμενες ήττες».

Τι πήγε λάθος: «Αυτό που δεν κατάφερε ο κ. Φερέρ ήταν να αποκτήσει η ομάδα καλή απόδοση και σταθερότητα. Οι ποδοσφαιριστές είναι καλοί αλλά πρέπει να κάνεις τον μέτριο καλό, τον καλό καλύτερο και προπαντός να φτιάξεις καλή ομάδα. Ένας προπονητής μπορεί με ένα μέτριο υλικό να έχει καλή ομάδα. Αυτό δεν το καταφέραμε και δεν είχαμε ούτε σταθερή απόδοση».

Συμφωνείτε με την αποδέσμευση του Κάρλος Φερέρ; «Μιλώ σαν οπαδός. Η αλλαγή προπονητή έπρεπε να γίνει μετά το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Αντέχει αυτή την πίεση; Μια αλλαγή προπονητή θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας εξαρτάται ποιος θα τον αντικαταστήσει».

Τι συμβουλή δίνετε στους διοικούντες της Ένωσης; «Όλοι πρέπει να έρθουμε κοντά στην ομάδα. Οι διοικούντες πρέπει να φέρουν τον κόσμο κοντά. Η Ένωση έχει καταξιωμένα στελέχη που μπορούν να βοηθήσουν και οργανωτικά και συμβουλευτικά. Και οι παλαίμαχοι είναι πάντα παρόντες. Κάθε χρόνο 2-3 ποδοσφαιριστές να προωθούνται στην ανδρική ομάδα από τις Ακαδημίες μας. Πρέπει να υπάρχει Κυπριακός κορμός. Σαν Παραλιμνι μπορεί να είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο. Είμαστε αθλητομάνα και ποδοσφαιρομάνα. Πόσους ποδοσφαιριστές έβγαλε η Ένωση και τους μοίρασε σε όλη την Κύπρο και την Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο Λαίφης, ο Αρτυματάς, ο Ρουσιάς ο Κουμής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ