Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΔΗΜΟΣ: «Έχει Φαμπιάνο, δεν θα δεχθεί γκολ και ένα τέρμα θα το βάλει η Ομόνοια» (ΒΙΝΤΕΟ)
Α' Κατηγορία

ΔΗΜΟΣ: «Έχει Φαμπιάνο, δεν θα δεχθεί γκολ και ένα τέρμα θα το βάλει η Ομόνοια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην μεγάλή συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy ο παλιός άσος της Ένωσης, ο μεγάλος παλιός τερματοφύλακας Δήμος Κωνσταντίνου μίλησε και για το φετινό πρωτάθλημα και για τον Φαμπιάνο γνωρίζοντας πολύ καλά και ο ίδιος την θέση του τερματοφύλακα.

Για το πρωτάθλημα μας:
«Είναι δύσκολα τα πράγματα στην Κύπρο αν και γίνεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ποιότητα δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Η πρωτοπόρος Ομόνοια στα μισά παιχνίδια που την είδα δεν ικανοποιεί όπως και οι άλλες ομάδες όπως ο Απόλλωνας. Η Ανόρθωση έφερε συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα και έμεινε εκτός. Περίμενα καλύτερο ποδόσφαιρο. Έστω και αν η πανδημία είναι εδώ, οι ομάδες ξόδεψαν λεφτά και σε προπονητές και σε θέμα οργάνωσης και σε θέμα ξένων ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν και τα καλά. Η Ομόνοια προώθησε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σε όλο αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός.  Όλοι οι Κύπριοι φίλαθλοι το βλέπουν θετικά. Εύχομαι και ελπίζω στο άμεσο μέλλον να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Ήσασταν τερματοφύλακας, θέλουμε να μας μιλήσετε λίγο για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Φαμπιάνο: «Είναι λίρα εκατό για την Ομόνοια. Είναι μεγάλος τερματοφύλακας. Η ηρεμία του είναι φοβερή και τα έργα του είναι εκεί. Είναι τεράστιος τερματοφύλακας, έχει σταθερότητα και εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό για τους τερματοφύλακες να έχουν σταθερή απόδοση, το πιο κάτω που μπορεί να πέσει σε θέμα βαθμολογίας είναι το «8». Γι’ αυτό έχει και αυτά τα αποτελέσματα η Ομόνοια».

Ένας καλός τερματοφύλακας βοηθά και τους αμυντικούς; «Σίγουρα 100%, όχι μόνο τους αμυντικούς αλλά και ολόκληρη την ομάδα. Η άμυνα αρχίζει από την επίθεση και το αντίστροφο. Όταν νιώθεις σιγουριά είναι σημαντικό. Στην Ομόνοια ξέρουν ότι δεν θα δεχθούν γκολ και ένα γκολ θα το βάλουν και θα κερδίσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ