ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: «Χάλασε προ διετίας του Λοΐζου στον Ολυμπιακό»
Α' Κατηγορία

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: «Χάλασε προ διετίας του Λοΐζου στον Ολυμπιακό»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος, Αντώνης Τσιράκης, αναφέρει σε δημοσίευμά του στο Sportime πως ο Ολυμπιακός Πειραιώς ασχολήθηκε προ διετίας με την περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου και για διάφορους λόγους το deal χάλασε, ενώ σημειώνει πως προς το παρών άλλη ομάδα του εξωτερικού είναι αυτή που «ψήνεται» περισσότερο (βλ. Μπενφίκα) για να καταθέσει πρόταση με επταψήφιο ποσό.

«Ότι ο Λοΐζος Λοΐζου έχει όλο το πακέτο για να πάει πολύ ψηλά είναι δεδομένο. Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε μαζί του πριν από δύο χρόνια. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν αυτός που τον είχε ξεχωρίσει και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο μικρός θα πήγαινε στα τμήματα υποδομής.
Για διάφορους λόγους τότε το deal χάλασε. Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός θα έδινε μόνο τα τροφεία. Δύο χρόνια μετά έχουν αλλάξει πολλά. Ο Λοΐζου εξελίσσεται διαρκώς, η τιμή του ανεβαίνει και οι μνηστήρες πληθαίνουν. Ο Ολυμπιακός κοιτάει γενικότερα ό,τι κινείται στην Κύπρο.
Προς το παρόν ως εκεί. Την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες πως άλλη ομάδα (από το εξωτερικό) είναι πιο… ψημένη να καταθέσει πρόταση με επταψήφιο ποσό. Ούτως ή άλλως τόσα θα χρειαστούν εκτός απροόπτου για να πειστεί η Ομόνοια», γράφει χαρακτηριστικά.

Related posts