ΧΑΡΙΤΟΥ: «Τιμή μου που γνώρισα το Νίκο, νωρίς να φύγει ο Λοΐζου»
Α' Κατηγορία

ΧΑΡΙΤΟΥ: «Τιμή μου που γνώρισα το Νίκο, νωρίς να φύγει ο Λοΐζου»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet όπου μίλησε για το Νίκο Χαραλάμπους, αλλά και για την Ομόνοια.

«Είναι μεγάλη απώλεια ο Νίκος Χαραλάμπους για την Ομόνοια αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα. Άφησε πίσω του πολλά καλά, τα οποία θα θυμάται ο κόσμος. Είχε πάντοτε πρωτοπόρες ιδέες και ήταν ανοικτή καρδιά. Μπορούσε να σου μεταδώσει αυτά που ένιωθε και είναι τιμή μου που τον γνώρισα. Ο χαρακτηρισμός που λένε, «το 10 το καλό», ήταν ακριβώς αυτό, γι’ αυτό και οι φίλοι της ομάδας τον λατρεύουν», είπε αρχικά, ενώ για την Ομόνοια είπε:

«Έχει στελεχωθεί σωστά αυτή η Ομόνοια και δουλεύει αρμονικά. Ήταν και ένα βάρος στον κόσμο στην έναρξη της σεζόν, το οποίο έφυγε με το που μπήκε η ομάδα ομίλους».

Για το αν είναι φαβορί για τον τίτλο η Ομόνοια: «Η Ομόνοια είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες για το πρωτάθλημα, όμως δεν είναι το απόλυτο φαβορί. Με ένα λάθος, αλλάζουν όλα. Έχει όμως και ένα τερματοφύλακα, τεράστιο, όπως ο Φαμπιάνο που ελπίζω να μην τον χάσουμε».

Για τον Λοΐζου: «Θέλω να παραμείνει. Είναι μικρός, έχει ταλέντο, έχει όρεξη και νομίζω είναι νωρίς να φύγει»

Related posts