ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ο έλεγχος των δανεικών…
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ο έλεγχος των δανεικών…

Η Ανόρθωση έχει πέντε ποδοσφαιριστές δανεικούς σε άλλες ομάδες. Αυτοί παρακολουθούνται από την βαρωσιώτικη ομάδα και θα υπάρξει αξιολόγηση τους με το που θα τελειώσει η χρονιά.

Νίκα Κατσαράβα: Με άλλα όνειρα πήγε στην Πολωνική Λεχ Πόζναν ο Νίκα Κατσαράβα. Ο Γεωργιανός επιθετικός που πήρε φανέλα βασικού σε αρκετά ματς, όμως ο τραυματισμός που είχε του στέρησε να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και να πετύχει περισσότερα γκολ, ενώ δύσκολα θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς του η Πολωνική ομάδα. Μέτρησε μέχρι τον Δεκέμβριο 13 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Μάριος Στυλιανού: Ο δεξιός ακραίος αμυντικός ανήκει στην Ανόρθωση εδώ και δύο χρόνια, χωρίς να μπορέσει να αγωνιστεί με την φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος. Τον Ιανουάριο πήγε στην Καρμιώτισσα όπου πήρε φανέλα βασικού στην προσπάθεια της ομάδας για να αποφύγει την διαβάθμιση. Ο Στυλιανού έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια με την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών. Εκτιμάται ότι δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Αντρέας Νεοφύτου: Ό Άντρις όπως τον αποκαλούν έκανε το καλοκαίρι το μεγάλο βήμα από την Καρμιώτισσα στην Ανόρθωση. Τελικά προτιμήθηκε να δοθεί και πάλι στην Καρμιώτισσα ως δανεικός με τον Νεοφύτου να γράφει λεπτά και στην πρώτη κατηγορία έχοντας καλή παρουσία. Έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια με την Καρμιώτισσα έχοντας δώσει λύσεις σε διάφορες θέσεις που του ζητήθηκε, αφού είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Το καλοκαίρι αναμένεται να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της Ανόρθωσης.

Μιχάλης Ιωάννου: Ο νεαρός πήγε να δοκιμάσει την τύχη του στο Ολλανδικό πρωτάθλημα έχοντας προπονητή τον πρώην της Ανόρθωσης, Γιούργκεν Στρέπελ. Ο 20χρόνος μέσος μετράει 14 συμμετοχές στην Ολλανδία και θα αξιολογηθεί η περίπτωση του καλοκαίρι.

Κωνσταντίνος Γιωργαλλίδης: Ο 19χρονος επιθετικός πήγε στον ΑΣΙΛ για να πάει λεπτά συμμετοχής. Κατάφερε να αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια στην ομάδα της Λύσης στο φετινό πρωτάθλημα. Και αυτός παρακολουθείται και θα αξιολογηθεί με το τέλος της χρονιάς.

Μιχάλης Αριστείδου

Related posts