Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΣΕΡΓΙΟΥ: «Χτίζει νοοτροπία η Εθνική» (τι είπε για τους νέους)
Α' Κατηγορία

ΣΕΡΓΙΟΥ: «Χτίζει νοοτροπία η Εθνική» (τι είπε για τους νέους)

Ο προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Μιχάλης Σεργίου, τοποθετήθηκε μέσω του balla για τη νέα προσπάθεια που κάνει η Εθνική μας ομάδα των ανδρών, τους νέους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν και το ρόλο που παίζει η εμπιστοσύνη που τους δείχνουν οι ομάδες τους.

«Είναι σημαντική η νοοτροπία που χτίζεται στην Εθνική ενώ βλέπουμε πως έχει το πάθος που χρειάζεται. Θέλουμε να έρθουν καλύτερες ημέρες για την Εθνική. Βλέπουμε ότι παίζει με μία διαφορετική προσέγγιση, με δύναμη, πάθος, ένταση στο παιχνίδι τους. Είναι σημαντικό να έρθουν αποτελέσματα και να πιστέψει και ο κόσμος σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Είναι ποδοσφαιριστές που έχουν ικανοτητες. Είναι επίσης και οι νέοι που κλήθηκαν, που προς τιμή τους οι ομάδες που τους εμπιστευτήκαν, βλέπουν πως αποδίδουν καρπούς. Εμπιστεύτηκαν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και είναι κάτι που κάνει τη δουλειά του ομοσπονδιακού τεχνικού πιο εύκολη, αλλά και συνάμα πιο δύσκολη γιατί μπαίνει σε δίλημμα ποιους να επιλέξει».

Για τους Ψάλτη και Ανδρέου που έκαναν ντεμπούτο: «Γενικά, μας δείχνει αυτή η Εθνική ότι υπάρχει ταλέντο και οι παίκτες και του Ολυμπιακού το έχουν. Χρειάζεται κίνητρο ο κύπριος ποδοσφαιριστής, να δουλέψει σκληρά και θα τα καταφέρει. Εύχομαι να συνεχίσει να κάνει βήματα μπροστά η Εθνική μας».

*Να σημειώσουμε πως η Ομόνοια 29ης Μαΐου πορεύεται ΜΟΝΟ με κύπριους ποδοσφαιριστές, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο εγχώριο ταλέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ