Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Γίνεται… χαμός για το Ολυμπιάς-Ομόνοια 29ης Μαΐου!
Α' Κατηγορία

Γίνεται… χαμός για το Ολυμπιάς-Ομόνοια 29ης Μαΐου!

Μπορεί τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας να διακόπηκαν λόγω εθνικών ομάδων, όμως αυτό της γ΄κατηγορίας συνεχίζεται και μάλιστα δεσπόζει στο πρόγραμμα η αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο στις 15:30 μεταξύ της Ολυμπιάς Λυμπιών και της Ομόνοιας 29ης Μαΐου.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση με 33 βαθμούς και παρόλο ότι ο β΄γύρος μόλις άρχισε ( είναι η 2η αγωνιστική) εντούτοις πολλοί λένε ότι όποια ομάδα καταφέρει να νικήσει στο μεταξύ τους αγώνα, αποκτά προβάδισμα για την άνοδο στη β΄κατηγορία. Πέρα από το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρατηρείται και μία…κόντρα εκτός γηπέδου.
Ήδη η Ομόνοια 29ης Μάϊου έχει εκδώσει ανακοίνωση (Διαβάστε ΕΔΩ) σε βάρος της αντίπαλου ομάδας και γενικά, όσοι ασχολούνται με το πρωτάθλημα Γ΄κατηγορίας, γνωρίζουν ότι είναι τεράστιος ο απόηχος πριν από την διεξαγωγή του αγώνα. Η…κόντρα των δύο ομάδων, άρχισε από τον αγώνα του α΄γύρου όπου η Ομόνοια νίκησε 2-1 και από τότε καλά κρατεί. Τα υπόλοιπα, το Σάββατο στα Λύμπια, όπου ο αγώνας θα είναι και τηλεοπτικός από το AlfaSports TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ