ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: «Γι’ αυτό εκπέμπουμε SOS»
ΑΛΚΗ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: «Γι’ αυτό εκπέμπουμε SOS»

 

Ο γραμματέας του Δ.Σ της Αλκής Ανδρέας Θεοδοσίου μίλησε στο balla για τις εξελίξεις στην «αθάνατη» και την ανάγκη επιστράτευσης όλων με σκοπό την οικονομική σωτηρία του σωματείου της Λάρνακας.

Αναλυτικά:

Για το πως έφτασε η Αλκή σε αυτό το σημείο: «Η υπόθεση ξεκίνησε μετά το τέλος της περσινής περιόδου και την ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην εταιρεία Αλκή Ποδόσφαιρο. Τέλος Νοεμβρίου είχαμε την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας. Από εκείνο το σημείο αναγκαστήκαμε να τρέχουμε για να καλύψουμε τις εκκρεμότητες λόγω της διακοπής της συνεργασίας. Εμείς τρέχαμε να καλύψουμε ανάγκες που ήταν πέραν των δυνατοτήτων μας και δεν τις δημιουργήσαμε. Η εταιρεία έκανε ένα τεράστιο μπάτζετ. Αν το διαχειριζόταν αυτό το μπάτζετ το σωματείο δεν θα τα έβγαζε πέρα. Ήταν γύρω στις 45 χιλιάδες τον μήνα. Στην β’ κατηγορία δεν υπάρχει τέτοιο μπάτζετ. Έγιναν διορθωτικές κινήσεις για να μειωθεί το μπάτζετ γύρω στο 30%, στα μέτρα των δυνατοτήτων που είχαμε βάσει και των συμβολαίων που υπάρχουν».

Για την ανταπόκριση όσο αφορά την οικονομική ενίσχυση: «Έγιναν προσπάθειες για ροή εσόδων όμως δεν είχαμε την ανταπόκριση που θέλαμε. Είναι και το θέμα με τον κορωνοϊό με τον κόσμο να δυσκολεύεται να προσφέρει στην  ομάδα. Η κατάσταση παραμένει η ίδια. Εκπέμπουμε SOS σε όλους τους φίλους του σωματείο. Αν μείνουμε χωρίς έσοδα αντιλαμβάνεστε που θα οδηγηθούμε και τι προβλήματα θα δημιουργηθούν. Υπάρχουν τα Κριτήτια, οι συμβάσεις με τα συμβόλαια παικτών κτλ. Τρέχουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις που αυτόματα μεταφέρθηκαν στο σωματείο από την εταιρεία».

Για την διακοπή της συνεργασίας με την εταιρεία: «Υπήρχαν ασφαλιστικές δικλείδες και θα κινηθούμε ούτως ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέρονται της ομάδας».

Για τον κύριο Άντη Λόππα: «Παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκε, δεν έλειψε ούτε μία στιγμή από αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Μακάρι να είχαμε ακόμα πέντε σαν τον κύριο Λόππα».

Για την απόφαση παραμονής του Άγη Καμένου: «Το πρώτιστο θέμα όπως είναι η κατάσταση δεν ήταν το θέμα του προπονητή και η προσφορά των παικτών. Πρώτιστο μέλημα ήταν και είναι η σωτηρία της ομάδας. Τέθηκε θέμα προπονητή και συζητήθηκε. Το συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει τον κύριο Καμένο για να μην δημιουργήσουμε περαιτέρω σύγχυση εντός της ομάδας, Δεν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον, η απόφαση που πάρθηκε είναι ότι στηρίζουμε τον προπονητή. Έγινε αξιολόγηση της προσφοράς του και το συμβούλιο έδωσε ψήφος εμπιστοσύνης στην τεχνική ηγεσία».

Για τον στόχο της ομάδας: «Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να δούμε την νέα σεζόν. Θα υπάρχει χρόνος μέχρι τις 16 Απριλίου και τις εκλογές στο σωματείο ούτως ώστε το νέο Δ.Σ να προγραμματίσει το πλάνο του».

Αν υπάρχει ανταπόκριση για τις εκλογές: «Είναι νωρίς όμως όπως φαίνεται υπάρχουν κάποιες προθέσεις. Φαίνεται ότι ετοιμάζεται ένας συνδυασμός για να δουλέψει για την σωτηρία του σωματείου. Οι προσπάθειες που γίνονται από το νυν Δ.Σ είναι τεράστιες, είναι υπεράνθρωπες. Ασχέτως αν κάποιοι βάλλουν εναντίον του σημερινού Δ.Σ γιατί στην Κύπρο… όλοι είναι προέδροι, μάνατζερ, διαιτητές κτλ. Μακάρι όσοι ενδιαφερθούν να κινηθούν όπως πρέπει και το ελάχιστο που πρέπει να ξέρουν είναι ότι θα έχουν στην στήριξη του νυν Διοικητικού Συμβουλίου. Εύχομαι να αυξηθούν τα χέρια που θα βοηθήσουν την προσπάθεια σωτηρίας της Αλκής».

 

 

Related posts