ΤΙΜΟΥΡ: Την κάνει… πιο επιθετική
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΤΙΜΟΥΡ: Την κάνει… πιο επιθετική

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Με… επιθετικές βλέψεις αναμένεται να πάει στην Λευκωσία η Ανόρθωση για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή, που θα γνωρίζει φυσικά και το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Τσίρειο που θα διεξαχθεί ένα 24ωρο προηγουμένως. Άλλωστε και η νίκη του Απόλλωνα ανέβασε τη διαφορά από την 3άδα των πρωτοπόρων στους έξι βαθμούς και η βαρωσιώτικη ομάδα δεν πρέπει να χάσει άλλο έδαφος.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε και την Παρασκευή όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, γι’ αυτό και έχει την ευχέρεια να ετοιμάσει ότι καλύτερο διαθέτει για το παιχνίδι στο Μακάρειο.
Η βελτίωση της δημιουργίας ευκαιριών στα τελευταία παιχνίδια της βαρωσιώτικης ομάδας είναι κάτι που φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού. Απλά, πρέπει να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που δημιουργεί η Ανόρθωση και να βρει ξανά δίχτυα ο Κβιλιτάια που έμεινε «άσφαιρος» με την Ομόνοια, κι ενώ είχε τις ευκαιρίες του.
Γι’ αυτό και προσανατολίζεται ο Γεωργιανός να παραταξεί την 3άδα Μίχα, Οκριασβίλι και Καλτσά πίσω από αυτόν, με τον Χουσμπάουερ να διεκδικεί και αυτός μία θέση στο αρχικό σχήμα.
Σε περίπτωση που βρεθούν και οι τέσσερεις στην βασική 11άδα, αυτόματα γίνεται πιο επιθετικογενής η Ανόρθωση που θα έχει σκοπό να μπει δυνατά στο παιχνίδι για να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη.
Κύπρος Εγγλέζος

Related posts