Δεν θα συνεχίσουν μαζί όπως φαίνεται ΑΕΛ και Έουλερ, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι δεν δείχνουν πρόθεση στο παρόν στάδιο, να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στο ύψος των απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.
Ο Βραζιλιάνος έχει προβάλει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για να ανανεώσει και αυτό έχει δυσκολέψει τα πράγματα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει ζητήσει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνει στην φετινή χρονιά.
Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το συμβόλαιο του Έουλερ θα μπορούσε να ανανεωθεί αυτόματα βάσει συμμετοχών. Ο Βραζιλιάνος όμως, όπως και πέρσι, δεν έμεινε μακριά από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να χάσει πολλά παιχνίδια και να μην μπορεί να πιάσει πλέον τις συμμετοχές για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.
Από την ομάδα έκαναν μια νύξη στον ποδοσφαιριστή για να δουν και τις προθέσεις του αλλά αυτό που άκουσαν μάλλον τους απογοήτευσε. Με ιατρικό δελτίο αρκετά γεμάτο και έχοντας αγωνιστεί στα 47 από τα 78 παιχνίδια που θα μπορούσε τα τελευταία 2 χρόνια, μάλλον στην ΑΕΛ είδαν ότι το ρίσκο ήταν αρκετά μεγάλο λαμβάνοντας υπόψη ότι βάζει ακόμα ένα χρόνο στην πλάτη ο ποδοσφαιριστής και έχει μια έφεση στους τραυματισμούς.
Τα δεδομένα είναι όπως τα έχουμε πιο πάνω, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξουν και πάλι. Αυτό θα γίνει ίσως αν ο ποδοσφαιριστής πέσει αρκετά από τις απαιτήσεις του και ζητήσει συμβόλαιο σε λογικά πλαίσια.

Αριστείδου Μιχαήλ