ΠΟΛΥΒΙΟΥ: «Θετική απόφαση, να ολοκληρωθεί στο γήπεδο»
ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

ΠΟΛΥΒΙΟΥ: «Θετική απόφαση, να ολοκληρωθεί στο γήπεδο»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο προπονητής της Γεροσκήπου Γιώργος Πολυβίου μίλησε στο balla για την επιστροφή στη δράση και για την Επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ, αλλά και την δράση στις ακαδημίες.
Αναλυτικά:
«Είναι μια θετική κατ’ αρχήν απόφαση. Θα ενημερωθούμε εντός ημερών και το σημαντικό είναι το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Το θέμα τώρα είναι ο τρόπος που θα επιλεγεί για να διεξαχθεί το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Κάποιοι πιθανόν να αδικηθούν. Θα δούμε ποιο είναι το πλάνο διεξαγωγής του υπόλοιπου πρωταθλήματος. Εμείς κάναμε προπονήσεις σε γκρουπ. Η αποχή 4 μηνών είναι μεγάλη και δεν θα είναι εύκολο για κανέναν. Ελπίζουμε να μας δώσουν λίγο περιθώριο για να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία για να είμαστε όσο έτοιμοι μπορούμε. Η επιθυμία όλων είναι να τελειώσει στο γήπεδο».
Για τις ακαδημίες: «Είναι πολύ θετικό ότι τα παιδιά επέστρεψαν στο γήπεδο. Προπονούνται τα παιδιά σε γκρουπ. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή. Δεν είχαμε κρούσματα σε ακαδημίες και αναμένουμε ότι θα πάμε στο επόμενο στάδιο για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν και κανονικά ματς και να μην περιορίζονται στην προπόνηση. Ήταν κάτι που περίμεναν και ζητούσαν τα παιδιά και οι γονείς. Τα παιδιά ήταν στο σπίτι, μακριά από τους φίλους τους και η επιστροφή τους χαροποίησε όλους. Ελάχιστα παιδιά δεν έρχονται στην προπόνηση και αυτό δείχνει πόσο πολύ το ήθελαν όλοι».

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΣΤΟΚ: Παίζουν ή δεν παίζουν; (πληροφορίες)

Related posts