ΠΟΛΥΒΙΟΥ: «Θα παίξει ρόλο η αντίδραση της Ομόνοιας»
ΑΕΛ

ΠΟΛΥΒΙΟΥ: «Θα παίξει ρόλο η αντίδραση της Ομόνοιας»

Ο Κύπριος προπονητής Γιώργος Πολυβίου μίλησε στο balla για την μάχη του τίτλου και το σαββατιάτικο ματς ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια.
Αναλυτικά:
Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Έχει ένα πλεονέκτημα η Ομόνοια ενώ ΑΕΛ και Απόλλωνας είναι πολύ κοντά. Η ΑΕΛ δείχνει μια εξαιρετική σταθερότητα. Κάθε αγωνιστική ότι είναι σημαντικά τα ματς και αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Κάθε αγωνιστική έχει ιδιαιτερότητες αναλόγως και των αποτελεσμάτων. Η μάχη του τίτλου πρώτιστα αφορά τις τρεις ομάδες που αναφέραμε όμως δεν ξεγράφουμε την Ανόρθωση αν και έχει μείνει λίγο πίσω και έχει λιγότερες πιθανότητες. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό ο βλέπουμε και στο δεύτερο γκρουπ και την προσπάθεια των ομάδων για να αποφύγουν τον υποβιβασμό».
Για το ΑΕΛΟμόνοια: «Η ΑΕΛ έδειξε ότι είναι πειθαρχημένη ομάδα. Δεν έχει μεγάλα ονόματα όμως είναι ισχυρό σύνολο. Δείχνει τρομερή σταθερότητα. Η Ομόνοια προέρχεται από ένα ματς κυπέλλου και ένας αποκλεισμός από το ΑΠΟΕΛ, κακά τα ψέματα παίζει ρόλο. Είναι κάτι που επηρεάζει και θα περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της Ομόνοιας. Θα εξαρτηθεί το ματς μέχρι ενός σημείου και στην αντίδραση της Ομόνοιας. Το ματς είναι πιο κοντά στην ισοπαλία. Έχουν και οι δύο ομάδες δυνατά όπλα. Η Ομόνοια έχει μονάδες που κάνουν την διαφορά όπως ο Φαμπιάνο, ο Λέζικας, ο Γκόμεθ κτλ. Οι σκέψεις των προπονητών θα είναι ιδιαίτερα στην άμυνα με βάση και με όσα είδαμε κατά την διάρκεια της σεζόν. Δύσκολα δέχονται γκολ και ιδιαίτερα μετά από όταν σκοράρουν. Όλα αυτά ως σκέψεις στην αρχή του ματς επειδή αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα αλλάζουν τα πλάνα των προπονητών. Η ΑΕΛ έχει πολύ καλή αμυντική τακτική, όπως και η Ομόνοια. Μια νίκη θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα αλλά και να μην χάσουν οι δύο ομάδες παραμένουν κοντά στο στόχο τους».

Related posts