Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΠΟΛΟΝΙ: Επίσημη πρόταση από την Σέπσι
Ελλάδα

ΜΠΟΛΟΝΙ: Επίσημη πρόταση από την Σέπσι

Επίσημη πρόταση για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία έχει καταθέσει η Σέπσι στον Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με δημοσίευμα ρουμανικής ιστοσελίδας!

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στο αποκλειστικό της ρεπορτάζ η sport.ro, η Σέπσι, που βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος Ρουμανίας και στοχεύει στον τίτλο, έχει κάνει κρούση στον Ρουμάνο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Το δημοσίευμα, που τονίζει πως ο Μπόλονι μπορεί να επιστρέψει στη Ρουμανία μετά από 20 χρόνια, σημειώνει: «Ο Μπόλονι έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σέπσι, η οποία του έχει υποσχεθεί ένα φιλόδοξο πλάνο για τις επόμενες σεζόν, με νέο γήπεδο, ενισχυμένη ομάδα, χρήματα και φιλοδοξίες τίτλου.

Ο Μπολονί πλησίασε στο να επιστρέψει στη Ρουμανία το 2015, αλλά η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον τότε, λίγο αργότερα κατέρρευσε οικονομικά.

Στη λίστα των πιθανών προπονητών της Σέπσι υπάρχει επίσης ο Νταν Πετρέσκου, ο Ρουμάνος προπονητής που αναδείχθηκε τρεις σεζόν πρωταθλητής με την Κλουζ».

Να σημειώσουμε πως στη Σέπσι αγωνίζεται και ένας Έλληνας, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που έχει περάσει από ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ