Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ στο balla: «Ξέρουν τι σημαίνει το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ»
Α' Κατηγορία

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ στο balla: «Ξέρουν τι σημαίνει το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ»

Ένας άνθρωπος που κάθισε στον πάγκο και της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, που έζησε από πρώτο χέρι ντέρμπι σαν αυτό της Τετάρτης του Κυπέλλου και γενικότερα ντέρμπι «αιωνίων» μίλησε στο balla.com.cy για τον σημαντικό επαναληπτικό προημιτελικό.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή και νυν πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Κύριε Μιχαηλίδη γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα που επικρατούν βαθμολογικά ψυχολογικά και θέματα κατάστασης, αλλά και ξέροντας και πράγματα που δεν τα ξέρουν πολλοί από τα ενδότερα των ομάδων, πως περιμένετε τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ; «Είναι ένα ανοικτό παιχνίδι όπως είναι πάντα αυτά τα ντέρμπι. Είναι χιλιοειπωμένο ότι στα ντέρμπι ανάμεσα στους μεγάλους της Λευκωσίας εξισορροπούν από μόνα τους και στο στοιχείο της φόρμας της κάθε ομάδας αλλά και το στοιχείο της διαφοράς της βαθμολογικής κατάστασης και θέσης. Δεν μπορεί να γίνει καμιά πρόβλεψη πριν από κάθε τέτοιο ματς. Ξέρω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στα αποδυτήρια των δύο αυρών ομάδων και την κατάσταση που επικρατεί πριν από κάθε μεταξύ τους παιχνίδι και αυτό δεν άλλαξε μέχρι σήμερα και δεν θα αλλάξει. Έτσι συμβαίνει και ενόψει και του μεταξύ τους ντέρμπι του Κυπέλλου».
Τι διαφορετικό είχε η προετοιμασία και αυτά που λέγατε στους ποδοσφαιριστές πριν από αυτά τα παιχνίδια ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ ή ΑΠΟΕΛΟμόνοια; «Έκανα και έλεγα λιγότερα σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων είτε παλιοί είναι αυτοί, είτε νέοι έχουν πλήρη επίγνωση του τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι και το μέγεθος της σημασίας τους είτε αυτό είναι βαθμολογικό, είτε θέμα γοήτρου, είτε θέμα μιας μεγάλης πρόκρισης όπως στην προκειμένη περίπτωση. Όσο περισσότερα έλεγα στους παίκτες πριν από αυτό το παιχνίδι τόσο περισσότερο το χαλούσα, γι’ αυτό έλεγα λιγότερα, ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και ξέρουν και την Τετάρτη τι πρέπει να κάνουν αυτοί που παίζουν σήμερα».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ