Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το στοιχείο «οδηγός» για τους τίτλους!
ΟΜΟΝΟΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το στοιχείο «οδηγός» για τους τίτλους!

Το ματς με την Ανόρθωση ανήκει στην ιστορία και στην Ομόνοια αυτό που κρατούν είναι ο ένας βαθμός της ισοπαλίας αλλά και ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τους «πράσινους» την φετινή σεζόν και αποτελεί «οδηγό» για μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους.
Η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ κατά την διάρκεια του αγώνα και με την Aνόρθωση όσο αφορά την στοχοπροσήλωση στο στόχο. Ακόμα και όταν στα τελευταία στάδια του αγώνα η εστία του Φαμπιάνο απειλήθηκε, στην αντίδραση των παικτών της Oμόνοιας στις επόμενες επιθέσεις ξεχώριζε η ηρεμία και η άμεση προσπάθεια μέσω συνδυασμών να δημιουργηθούν οι συνθήκες για το γκολ.
Η Ομόνοια προφανώς δεν πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση και μπορούσε να χάσει από την Ανόρθωση, όπως και να νικήσει. Δημιούργησε 12 τελικές προσπάθειες, 4 στο στόχο, ενώ είχε την κατοχή της μπάλας με ποσοστό 57%. Στατιστικά στοιχεία που δείχνουν αν μη τι άλλο ότι υπήρχε δράση, ενέργεια και επιδίωξη για να κερδηθεί το ματς.
Δεν βγήκε το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας σε επί μέρους αλλά σημαντικά σημεία του αγώνα. Η τελική πάσα και η σωστή… λήψη αποφάσεων στο τελευταίο κομμάτι της επίθεσης δεν είχε τα αποτελέσματα που θα έδιναν την νίκη.
Πλέον άπαντες έχουν στρέψει την σκέψη αποκλειστικά στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για τον δεύτερο και καθοριστικό αγώνα κυπέλλου για την προημιτελική φάση του θεσμού. Ο Χένινγκ Μπεργκ στο ματς με την Ανόρθωση δεν προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και θα έχει ενδιαφέρον πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες στο «Ηλίας Πούλλος» ενόψει του πρώτου αγώνα… χωρίς επιστροφή για την Ομόνοια. Ο Νορβηγός τεχνικός μετά από το πρώτο ματς με υψηλές εντάσεις, καλείται να διαχειριστεί τις επιλογές που έχει ενόψει επίσης ενός αγώνα που θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές του να δώσουν το 100% απέναντι σε μια ομάδα που από αυτό το ματς εξαρτάται η προοπτική εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ