Πάμε πίσω στο χρόνο. Για… λίγο. Ήταν 17 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη, μόλις τρεις μέρες πριν από τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα, όταν ο Τιάγκο (μαζί με του Τρουγιόλς) αποχωρούσαν τραυματίες από την προπόνηση.
Ουδείς τότε, ίσως ούτε και οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις, θα μπορούσαν να εκτιμήσουν πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα έμενε εκτός δράσης για δύο μήνες. Τόσο είναι το διάστημα που έμεινε εκτός ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν έχει καν μπει στην αποστολή, για κανένα παιχνίδι έως τώρα.
Κάτι που ενδέχεται να συμβεί για πρώτη φορά στον επικείμενο αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο στη Λάρνακα. Ο Τιάγκο προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι αν ο Καταλά τον κρίνει έτοιμο, θα τον πάρει στην αποστολή.
Έτοιμοι είναι επίσης οι Μίκελ Γκονζάλεθ και Ρούμπεν Μαρτίνεθ, αλλά είναι πιθανόν να μην πάρουν φανέλα βασικού και να μείνουν στον πάγκο. Το γεγονός ότι οι Κύπρος Χριστοφόρου και Ιωακείμ Τούμπας τα πήγαν καλά στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τους δίνει το προβάδισμα για μια θέση στην ενδεκάδα.
Ο Μιλίτσεβιτς αισθάνεται μεν καλύτερα αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του, καθώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Άνχελ Γκαρσία, ο οποίος χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Στη σημερινή (σ.σ της Τρίτης) προπόνηση, το παρών έδωσαν οι Ραφαήλ Μάμας και Γιώργος Ναούμ. Δεδομένη είναι η απουσία του Ροσάλες στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής θα δώσει παιχνίδι με την Εθνική Βενεζουέλας κόντρα στην Χιλή…
Ανδρέας Βεντούρης