Για την ισοπαλία με την AEK, τη συνέχεια και τα θέματα διαιτησίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ξοδέψαμε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, μας απομένει ο αγώνας με την Ανόρθωση. Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση εδώ και μήνες. Τίποτα δεν υπήρξε λάθος εκτός από μία υπόδειξη στο τέλος. Είχε μία έμπνευση ο Λέδες που πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ της καριέρας του. Ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας στη β’ φάση. Είχαμε ευκαιρίες, ελέγξαμε το ρυθμό, δεν απειληθήκαμε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο, μια στιγμή αδράνειας μας στέρησε δύο βαθμούς».

-Για τη συνέχεια: «Έχουμε τέσσερα παιχνίδια στη Λεμεσό, είμαστε στο +4 και πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουμε στις νίκες κόντρα στην Πάφος FC. Είναι καθαρά θέμα συγκυριών, θα μπορούσαμε να χάσουμε κάποια παιχνίδια αλλά και να νικήσουμε».

-Για την εμφάνιση συγκεκριμένων παικτών: «Ο Μαυρίας ήταν εξαιρετικός, ο Ντανίλο επίσης, ο Κολ επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, δεν υστέρησε κανείς. Δεν έχουμε κανένα παράπονο».

-Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχουμε απουσίες πλην Κατελάρη και Ζράντι, νομίζω θα έχουμε μαζί μας και τον Ντιγκινί».

-Για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ και τις αποφάσεις Μάζιτς: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος. Όσα είπα το Σάββατο ισχύουν και σήμερα. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης δια του εκπροσώπου του Φοίβου Βάκη θα ζητήσουμε κάποια πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας στην Εκτελεστική Επιτροπή. Θα ζητήσουμε επεξηγήσεις για πολλά ζητήματα, για τις αποφάσεις που πάρθηκαν και για όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο. Εννοείται ότι πρέπει να διαφοροποιηθεί κάτι, θα αιτηθούμε ξένους διαιτητές. Έχουμε πολλές απορίες, με σημαντικά ερωτήματα. Δεν θα σταθεί καμία ομάδα με σταυρωμένα τα χέρια για να δεχθεί τετελεσμένα. Έχουν παρέλθει οι εποχές του διαίρει και βασίλευε».

-Για τον κόσμο: «Έκανε έδρα του την Αρένα. Τον θέλουμε μαζί μας στα εναπομείναντα παιχνίδια για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».