Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΣΠΥΡΙΔΗΣ για οικονομικό: «Δύσκολη η κατάσταση της εταιρείας»
Α' Κατηγορία

ΣΠΥΡΙΔΗΣ για οικονομικό: «Δύσκολη η κατάσταση της εταιρείας»

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ Ανδρέας Σπυρίδης μίλησε και για το οικονομικό κομμάτι, ένα πολύκροτο θέμα το τελευταίο διάστημα στους «γαλαζοκίτρινους». Αφού μας ενημέρωσε ότι ενημερώνεται συνεχώς και γνωρίζει αρκετά, στο ερώτημα πόσο δύσκολη είναι η οικονομική κατάσταση στην εταιρεία, μας απάντησε ως ακολούθως:
«Η εταιρεία βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη κατάσταση και σε καμιά περίπτωση αυτή δεν μοιάζει την κατάσταση προ 10ετίας. Την κατάσταση την σημερινή μπορεί κάποιος να την κατανοήσει χωρίς να γνωρίζει επ΄ ακριβώς αριθμούς, οικονομικές καταστάσεις και τι συμβαίνει στα ενδότερα της ομάδας. Μπορεί να το καταλάβει από τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο που δεν συνάδουν με το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ, γενικότερα από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος και από το επίπεδο της ομάδας. Η οικονομική κατάσταση αντικατοπτρίζεται και στην ομάδα».
Μπορεί με ένα πλάνο το ΑΠΟΕΛ να βρει οικονομικά τον δρόμο του; «Δεν ξέρω ακριβώς την τρύπα την οικονομική για να σας πως ότι θα μπορέσει να βγει από όλο αυτό σε δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια, λεπτομέρειες θα μάθουμε στην συνέλευση αλλά με ένα καλό πλάνο όλα γίνομαι».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ