Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΣΠΥΡΙΔΗΣ: «Φυσιολογική η κριτική στον Πρόδρομο»
Α' Κατηγορία

ΣΠΥΡΙΔΗΣ: «Φυσιολογική η κριτική στον Πρόδρομο»

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ Ανδρέας Σπυρίδης, μίλησε για την κριτική που γίνεται στον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη και έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο αλλά και ενόψει Γενικής Συνέλευσης.
Πως κρίνετε την κριτική που γίνεται προς τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη;
«Ο κάθε πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ή όποιος μεγάλης ομάδας στις επιτυχίες είναι καλός και δεν υπάρχει κάτι εναντίον του, όλα κυλούν ήρεμα. Στις αποτυχίες υπάρχει η μουρμούρα και η κριτική και αυτό συμβαίνει τώρα και στο ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ λογική την κριτική που γίνεται από τον κόσμο με βάση αυτό που σας έχω προαναφέρει με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες».
Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ αλλά και στους μετόχους ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης; «Ο κόσμος πρέπει να μείνει δίπλα στην ομάδα και το ΑΠΟΕΛ όπως πάντα θα καταφέρει να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια, να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και να επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Χρειάζεται αγάπη από όλους και ενόψει της Γενικής Συνέλευσης ομοψυχία».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ