Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: «Δεν μου αρέσει να χάνω από κανέναν»
ΑΕΚ

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: «Δεν μου αρέσει να χάνω από κανέναν»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Κύπριο τεχνικό της ΑΕΚ να τονίζει ότι είναι σημαντικό επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή. Ξέρουμε πως χάσαμε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κερδίσουμε για τους δικού μας λόγους. Να σταματήσουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Να έρθει το θετικό αποτέλεσμα από όλους μας. Να δούμε την συνέχεια πιο ήμερα για την ομάδα και για όλους».
Για τα αγωνιστικά: «Αυτή την στιγμή όλοι είναι έτοιμοι εκτός ο Σούντερντεν».
Για την συνέχεια: «Αφού δεν έχουμε στόχο να διεκδικήσουμε, παίζουμε για τη νίκη ώστε να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας και μετά την διοίκηση και τον κόσμο. Είναι σημαντική η επιστροφή στις νίκες. Δεν ήμουν συνηθισμένος να δέχομαι τόσες ήττες. Με στεναχωρεί, δεν μου αρέσει να χάνω από κανέναν. Αυτό πρέπει να αλλάξει».
Για το γεγονός πως δεν παίζει καλά η ΑΕΚ: «Το πιο βασικό είναι το θέμα που μείναμε εκτός στόχων. Δεχόμαστε γκολ και η ομάδα πέφτει ψυχολογικά πολύ. Μας επηρεάζει στη συνέχεια του παιχνιδιού».
«Ο στόχος για το παιχνίδι είναι η νίκη και να σταματήσει το αρνητικό σερί. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Εύχομαι αυτοί που θα παίξουν να είναι 100% έτοιμοι, να δείξουμε θετική εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ