Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ για Πρόδρομο, Κυριακίδη και αγωνιστικά…
Α' Κατηγορία

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ για Πρόδρομο, Κυριακίδη και αγωνιστικά…

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport fm 104.0, αναφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση, ενώ μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι ενόψει Πάφου στο πρωτάθλημα και Ομόνοιας στο Κύπελλο.

Για την Γενική Συνέλευση: «Αρχικά να πω ότι είναι δικαίωμα του κάθε μετόχου να υποβάλει υποψηφιότητα από την στιγμή που υπάρχει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Αναμένουμε όλες τις λεπτομέρειες όσον αφορά την Γενική Συνέλευση και κάποιές ερωτήσεις που αποστείλαμε στο Υπουργείο Υγείας για να δούμε αν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Ξέρουμε ότι ο κόσμος αναμένει τις 16 Μαρτίου για εκ νέου χαλαρώσεις. Όσο και να ρωτάς κανείς δεν σου απαντάει και αυτό είναι λογικό. Αναμένουμε την αξιολόγηση της κατάστασης και να πάρουμε απάντηση. Υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για παρουσία στην Γενική Συνέλευση που απλά να σας πω ότι μέχρι στιγμής υπάρχει ενδιαφέρον και προσπαθούμε να βρούμε χώρο για να φιλοξενήσει πέραν τον 500 ατόμων, ενώ σε προηγούμενες συνελεύσεις το μέγιστο ήταν 250 άτομα. Έχουμε απευθυνθεί για ψηφιακή λειτουργία. Εδώ δεν μιλάμε για εκλογές απλά, το θέμα είναι η συμμετοχή. Είναι μια Γενική Συνέλευση για να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και από πλευράς διοίκησης να απαντήσει σε κάποια πράγματα και του κόσμου που θέλει να ρωτήσει. Έχει γίνει ψηφιακά για τον Απόλλωνα αλλά με 25 άτομα. Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων δεν ξεκίνησε ακόμη. Τώρα εμείς απαντήσαμε στον κύριο Κυριακίδη για να τοποθετηθεί γι’ αυτά που έγραψε στην ανακοίνωση του και αναμένουμε τις διευκρινήσεις του. Όλοι θεωρώ έχουν ως στόχο το καλό του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε σε μία εποχή που πρέπει να είναι όλα ξεκάθαρα και κατανοητά στον κόσμο της ομάδας, πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλα γι’ αυτό γίνονται τώρα δύο έλεγχοι. Είχαμε και την τοποθέτηση του κύριου Δημητρίου, έχει ξεκινήσει η δουλειά του και συνεχίζεται και όλα αυτά τα συμπεράσματα που θα βγουν θα είναι εργαλεία για μακροπρόθεσμο στόχο και σκοπό. Τώρα πρέπει να διαχωρίσουμε το αγωνιστικό και να είμαστε δίπλα στην ομάδα και το διοικητικό κομμάτι που είναι εντελώς διαφορετικό και να λειτουργούν όλοι για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορώ να γνωρίζω πότε θα τοποθετηθεί ο κύριος Πετρίδης. Με βάση τις εξελίξεις που θα προκύψουν, σαφώς θα υπάρξουν τοποθετήσεις και από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ και τους ορισμούς που θα υπάρξουν ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης».

Για τις αναμετρήσεις με Πάφο και Ομόνοια σε διάστημα μερικών ημερών: «Πρέπει πάντα να κοιτάζουμε και τις ευκαιρίες και σε αυτή την διαδικασία της β΄ φάσης είναι μια καλή ευκαιρία να μπορέσει ο προπονητής να δοκιμάσει κάποια πράγματα, να δει κάποιους ποδοσφαιριστές, την ίδια ώρα που έχει σημασία και η βαθμολογική συγκομιδή. Για να αναπτύσσεται μια ομάδα σημαίνει παίζει καλά. Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ομόνοια, δεν θα αναφέρω κάτι το ειδικό πέραν της σημασίας της οδού που μπορεί να οδηγήσει το ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτό τίθεται σας επικεφαλίδα στην σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Κάθε παιχνίδι έχει σημασία και η αξιολόγηση του κάθε παίκτη αλλά δεν αλλάζει ο στόχος της νίκης σε κάθε παιχνίδι. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τα εισαγωγικά αουτσάιντερ έχουν κερδίσει τα αγωνιστικά σε καλύτερη κατάσταση σύνολα και έχουν ανατραπεί κάποιες ισορροπίες. Υπάρχει μεγάλες ανταγωνισμός και στο α΄ και στο β΄ γκρουπ, γι΄ αυτό η βαθμολογική σημασία είναι η ίδια».

 

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Μπερν, Γκάρνερ και Εφραίμ είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους., Ο Γκάρνερ είναι τιμωρημένος, οι άλλοι δύο εγχειρίστηκαν. Να περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση και να δούμε και την φιλοσοφία του προπονητή σε σχέση με αυτό που είχα προαναφέρει με την ευκαιρία να αξιολογηθούν παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ