Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Η σκυτάλη στον Μαλεκκίδη…
ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Η σκυτάλη στον Μαλεκκίδη…

Αγωνιστικά, ότι έγινε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση την προηγούμενη Δευτέρα, μένει στο παρελθόν στον Απόλλωνα που πρέπει οπωσδήποτε να δει την συνέχεια και τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι στο ντέρμπι της πόλης που ακολουθεί, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται απαγορευτικό για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός, έχει όμως να αντιμετωπίσει εκ νέου σημαντικές απουσίες, έστω κι αν επιστρέφουν οι Σακέτι και Μπένσοπ, με τον πρώτο θεωρητικά να επιστρέφει και στο αρχικό σχήμα.
Και οι δύο απουσίες που έχει, είναι στην ίδια θέση. Ο λόγος για τους Γκεριέ, που αποβλήθηκε με την Ανόρθωση, αλλά και τον Βασιλείου που δύσκολα θα είναι διαθέσιμος κάτι που δυσκολεύει τα πράγματα εν όψει του ντέρμπι. Γι’ αυτό και η σκυτάλη πάει στον Μαλεκκίδη, διότι στην προκειμένη υπερτερεί έναντι του Ψύχα για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Μαλεκκίδης που κλήθηκε να υπερασπιστεί το αριστερό άκρο και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση για 70′ και πλέον λεπτά, μετά και την αποβολή του Γκεριέ.
Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ