Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΟΣΜΑ στο balla: «Ξέρω την ομάδα, θα τα καταφέρουμε»
Αναγέννηση

ΚΟΣΜΑ στο balla: «Ξέρω την ομάδα, θα τα καταφέρουμε»

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Γιώργο Κοσμά, που επιστρέφει στους πάγκους και την Αναγέννηση Δερύνειας. Ο κ. Κοσμά γνωρίζει από πρώτο χέρι την ομάδα, αφού είχε δουλέψει εκεί και πριν από δύο χρόνια και μίλησε στο balla για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Υπήρχαν κάποια θέματα στην ομάδα, μιλήσαμε και καταλήξαμε σε συμφωνία. Ξέρω την ομάδα, έχω δουλέψει εδώ και πριν από δύο χρόνια και δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω. Είναι σε δυσμαινή θέση η ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Έχει καλούς παίκτες, έχει εμπειρία και ποιότητα ως ομάδα. Πρέπει να τονώσουμε την ψυχολογία και να μπορέσουν οι παίκτες να ανταποκριθούν και να κυνηγούν μόνο την ουσία. Τους ξέρω και ξέρω πως μπορούν να το καταφέρουν», μας είπε αρχικά και πρόσθεσε για τη μάχη της παραμονής:
«Υπάρχουν παιχνίδια μπροστά μας. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε έτοιμοι από το επόμενο με τον Αχυρώνα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχειμένοι ούτως ώστε να πάρουμε την ουσία. Με αυτό τον τρόπο, θα κάνουμε ένα νέο ξεκινησμα για να ξεφύγουμε από τη θέση που είμαστε. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα».
Για το ότι υποβιβάζονται έξι ομάδες και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η Αναγέννηση: «Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Έχεις να δώσεις πολλούς αγώνες και είδαμε πως η κάθε ομάδα μπορεί να πάρει βαθμούς από οποιονδήποτε, αλλά και να χάσει από όποιονδήποτε. Όσο αφορά τη διαβάθμιση, είναι μεγάλο νούμερο οι έξι ομάδες. Μιλάμε για το 1/3 του πρωταθλήματος. Είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό που δυσκολεύει τις ομάδες. Ξέρουμε ότι θέλει προσοχή. Κάθε παιχνίδι που φεύγει χωρίς βαθμούς, ξέρουμε ότι δεν έχει επιστροφή. Σαν ομάδα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί».
Για τα αγωνιστικά εν όψει Αχυρώνα: «Έχουμε κάποια μικροπροβλήματ. Η κατάσταση του Κουλούρη θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Ο Γουέσλεμ κάνει αποθεραπεία και πιθανότατα θα είναι εκτός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ