Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΣΤΟΚ: Παραμένει στον «αέρα»! (πληροφορίες)
ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΣΤΟΚ: Παραμένει στον «αέρα»! (πληροφορίες)

Την Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των σωματείων της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, όπου και τα 16 σωματεία εξέφρασαν τις απόψεις τους για το πρωτάθλημα το οποίο ακόμη δεν έχει επαναρχίσει (σ.σ. τελευταία αγωνιστική ήταν στις 7 Νοεμβρίου) και με τα σημερινά δεδομένα, δύσκολα θα συμβεί αυτό.

Όλοι ανεξαιρέτως, τοποθετήθηκαν επί του θέματος, εκφράζοντας διάφορες απόψεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, κάποια σωματεία εμμένουν στην άποψη ότι το πρωτάθλημα δεν πρέπει να επαναρχίσει για τους λόγους τους οποίους παρέθεσαν μέσω επιστολής που απέστειλαν στην ΣΤΟΚ το προηγούμενο διάστημα.
Από την ΣΤΟΚ, αφού εισακούστηκαν οι απόψης, τονίστηκε πως θα έχουν επικοινωνία με την ΚΟΠ για να συζητήσουν επί του θέματος. Επίσης, τονίστηκε πως επιθυμία είναι να μην υπάρξει διαβάθμιση, κάτι που όμως δεν θεωρείται δεδομένο αυτή τη στιγμή. Η αντίδραση αυτή δείχνει πως ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία ακόμη απόφαση με το πρωτάθλημα γενικότερα να παραμένει στον «αέρα», χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα συμβεί!
Και περιμένοντας το τι μέλλει γενέσθαι στο κομμάτι αυτό, με βάση των βαθμολογικό πίνακα, Γεροσκήπου, Άτλας Αγλαντζιάς, ΑΕΝ, Όλυμπος Ξυλοφάγου, ΘΟΪ/ΑΕΚ Λειβαδιών και Κέδρος Αγ. Μαρίνας κινδυνεύουν με διαβάθμιση.
Σύμφωνα με τα όσα μας έχουν αναφέρει παράγοντες σωματείων της Επίλεκτης, πέραν από την τοποθέτηση της Ομοσπονδίας, βρίσκει σύμφωνα αρκετά σωματεία (σ.σ. μεταξύ αυτών και σωματεία που διεκδικούν την άνοδο) όπως να μην υπάρξει υποβιβασμός.
Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ