Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Το ραντεβού και οι… αποφάσεις
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το ραντεβού και οι… αποφάσεις

Προφανώς οι φίλοι της ΑΕΚ αναμένουν τα νεότερα για την υπόθεση του Χοάν Τρουγιόλς ή ορθότερα, για την κατάληξή της. Το ραντεβού με τη διοίκηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι την Πέμπτη ή εν πάση περιπτώσει, δεν πρόκειται να τραβήξει για πολύ ακόμη χρονικά. Ο Ισπανός δεν προπονείται μαζί με την ομάδα και σύμφωνα με τις ενδείξεις, πολύ δύσκολα θα ξαναφορέσει την κιτρινοπράσινη φανέλα, αν και καλό θα είναι να αναμένουμε το ραντεβού των δύο πλευρών.

Από τη στιγμή ωστόσο που η διοίκηση μοιάζει αποφασισμένη να μην επιτρέψει ξανά τέτοια κρούσματα απειθαρχίας μέσα στην ομάδα, θέλει ταυτοχρόνως να στείλει και τα κατάλληλα μηνύματα εντός των αποδυτηρίων.

Αρκετοί θεωρούν ότι η άφιξη του Τσάβι Ρόκα (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το πότε θα έρθει στην Κύπρο) θα βοηθήσει αρκετά, σε διάφορους τομείς. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένεις τον Καταλανό λες και πρόκειται για… Μεσσία και θα φτιάξει όλα τα κακώς κείμενα στην ομάδα.

Γι’ αυτό και η διοίκηση, όσα την αφορούν από τη δική της πλευρά, οφείλει να πράξει ότι χρειάζεται προκειμένου αφενός η ομάδα να κλείσει την τρέχουσα χρονιά όσο πιο… ομαλά γίνεται και αφετέρου, να βάλει τις βάσεις για την επόμενη.

Οι αποφάσεις, να είστε βέβαιοι, δεν πρόκειται να περιοριστούν απλά στον… Τρουγιόλς. Οι διοικούντες έχουν διάφορα στο μυαλό τους και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες τους κινήσεις…

Ανδρέας Βεντούρης

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ